17 Eylül 2018, 22:14
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evlilik Konusu Açılınca Speedy Gonzales’le Yarışan 3 Burç!
| beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kova Burcu
Kova burcu düğün salonunun olduğu sokaktan bile geçmez, ne evliliği? Davetiyesiymiş, yemeğiymiş, takısıymış… Bünyesinde bir gram bile bulunmayan geleneksel şeyler bunlar. Aman diyelim! Aklında varsa öyle pembe hayaller, bohçalar, çeyizler… Vazgeç bu sevdadan, acilen uzaklaş Kova burcundan! O daha dünyayı kurtaracak, insanlığa adalet dağıtacak, hükümete kafa tutacak! Evlilik de ne alaka şimdi?
- ne yalan söylim sanki beni anlatıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aynen böyleyim düğün nişan asker uğurlaması felan sevmiyorum bunları abimin bile düğününe zor gittim ..
bu yüzden mi beni kızlar almıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yaş ilerlediği için de bu düşünceye itebiliyor olabilir mi acaba? :dd |
| |