Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2018, 20:23   #9
yeLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: yeLda 'yı Nasıl Bilirsiniz?

Wizard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç tanımıyorum velakin iyi biri olduğunu hissediyorum. Ara sıra forum oyunlarında denk geldiğim, seviyesi rayına oturmuş diyeceklerim arasında yer alıyor..

Teşekkür ediyorum Wizard..

Ody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ismi güzel eğer ismiyse, huyunu suyunu bilmem tanımam Gördügüm kadarıyla mantıklı düşünen bir insan.

Kendi adım değil sadece sevdiğim bir isim. Beğenmene sevindim çünkü ben de yıllar evvelinde bu sebeple yelda ismiyle giriş yapmıştım foruma..

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
küçükken babam yaz geldiğinde meyve bahçelerine götürürdü beni, "bil bakalım bu ne ağacı" diye sorardı.
eğer bilirsem bana dondurma, çikolata falan alırdı. sevinirdim, mutlu olurdum çok. ama sonra...
kış geldiğinde tekrar götürürdü. bu sefer ağaçların yaprakları, çiçekleri, meyveleri yoktu.
çıplak dallar ve kara bir gövde, maharet ağaçları gövdesinden tanımaktı. yaprağı veya meyvesi varken herkes tanırdı.
işte benim bu sanal diye nitelendirilen gerçek olmayan dünyada yaprakları olmadığı halde tanıdığım ilk ağaç yelda oldu.
sonra bir baktım ki, biz konuştukça çiçek açmaya başladı, meyve vermeye başaldı. sevdirdikçe sevdirdi kendini.
uzun dönem görüşemediğimiz, konuşamadığımız zamanlar oldu. ama öyle bir yer edinmişti ki o olmasa da yaprakları çiçek açmaya devam ediyordu.
bu forum bir ülke olsaydı, yelda oranın başkenti olurdu benim için. bu forumun bana kattığı en değerli kişilik, ilk tanıdığım insan.
iyi ki varsın.
çiçeklerin hiç solmasın.
bu okyanusta su senin için her zaman var.

Canımm benim.. Nasıl güzel anlatmışsın.. Hislerimi pek tercüme edebileceğimi düşünmüyorum en azından senin kadar iyi.. Ama şunu iyi biliyorum ki; sen asla karşındaki insanı hayal kırıklığına uğratmazsın. Uzun ve keyifli sohbetler sonrası ruha ilaç gibi gelen yanını yitirmezsin. Mantıklı düşünüyor insancıl bakıyor olmaktan asla vazgeçmezsin.. Iyi ki varsın ve iyi ki tanımışım seni. Arkadaşlık kavramıma kattığın değer için teşekkür ediyorum sana..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver