Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2018, 20:30   #32
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AspendiX Nicki Kullanimi Hakkında Bİlgilendirme.

juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vallahi bu nickin kullanılmasından ben bile bıktım. Yeter kullanmayın. Alın benim nickimi kullanın ya. Hem aspendix'den daha güzel.

hanımefendi bunlar 55 iq'li magazinci ablalar gibi konuşuyor. "beni çok taklit ediyolar ama biliyosun taklitler aslını yaşatır şekerim"

bununla ilgili bir konu açtım ama moderatörler tarafından incelenip onaylanacakmış, onaylanmayacağını bildiğim için buraya yazayım madem, kardeş kusura bakma senin de konunu meşgul ediyoruz ama olsun sen de manayla gündeme geliyorsun seni çok iyi anlıyorum.

herkes nicki hakkında bilgilendirme yapıyor, ben de bir bilgilendirme yapmak istedim. bu nickin orjinali bana aittir, ben hiç bir irc sunucusuna takılmıyorum oralarda, buralarda bu nicki görürseniz itibar etmeyin, dediklerine inanmayın. hatta benim dediklerime bile inanmayın.

orjinal adidas ile çakma adidas bir olur mu hiç ? ben alkollü birayım, onlar alkolsüz bira, ben ferrari'yim onlar murat 131, ben calvin klein onlar berrak iç çamaşırları. demem o ki. ben bir tek bu forumda takılıyorum.

orjinali, en doğalı, en sadesi benim. bilirsiniz, doğallık kadar gösterişli bir şey yoktur. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim beni sevenlerim, sizler de seviliyorsunuz. ben siz var olduğunuz için varım. ben @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cığım olduğu için varım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver