|
muptelasiyim Nickli Üyeden Alıntı
|
Yine yeniden merhaba : )
- Biraz kendinden bahseder misin ? Özellikle yaşını merak ediyorum : )
Damla kimdir? Reel hayatın da olan Damla ile sanal ortamda ki Damla arasında bir fark var mı?
-Hangi semtte oturuyorsun.
- Hangi okul ( okullar ) dan mezunsun.
- Yabancı dil biliyor musun ? ( Hangileri )
- Hayatında birisi var mı? Yakın zaman da evlilik düşünüyor musun ?
- Koyu bir gs'lı olduğunu biliyorum. Tribüne gidiyor musun? yada deplasman maçlarına , en son kadıköye ne zaman geldin : )
- Sanal ortamda ileriye dönük bir proje yada farklı bir planın var mı?
- Unutmadığın ve hala izlemekten okumaktan keyif aldığın film ve kitap hangisi?
Şimdiden iyi tatiller diliyorum. Şuan tamamen spontane gelişen bir durum oldu . ) Samimi cevapların için teşekkür ederim..
|
Merhaba,
- Aslen İzmirliyim ama, babamın işi gereği İstanbul'a taşındık ve yaşamıma İstanbul da devam ediyorum. 1987 doğumluyum. Uzun zamandır Tasavvufu araştırıyorum. Hayatım da olmazsa olmazlardan biri de budur. Önce ''Ben'' kimim ile başladı zaten her şey, sonra bir çok şeyin cevabı geldi. Yaratılan her şeyi ama, her şeyi çok seviyorum. Çünkü; Her'şey
hay esma'sı ile vardır. Yani canlı. O canlıya hayat veren sevilmez mi yahu. Kendimi anlatmayı pek sevmiyorum. Bir insanın, sanalı veya reali olmaz daha doğrusu olmamalı da, benim için en önemli fark şudur, real de kendimi daha net anlatabiliyorum, sanal da bu bayağı bir zor.
-Caddebostan da oturuyorum.
-Özel Doğuş okullarından mezun oldum, daha sonra Marmara Ünv.
-İngilizce ve Farça biliyorum.
-Hayatım da birisi yok. Henüz değil.
-Galatasaray candır. Oraya maalesef gelmiyorum, çünkü sizler holigansınız.
-Sanal ile ilgili bir projem var. Sanaldan tamamen kopmak istiyorum, hayatımdan çıkarmak istiyorum. Zaman çok önemli, sanal da geçen zaman boş geliyor artık bana. Artık bana keyif vermiyor. Bir de şu var, her şey ve herkes birbirine aynadır. Herkes kendindekini görür. Bir çok insan, ben de kendilerini gördüğü için, kendileri gibi sandılar Damla'yı.
Bu beni cidden çok yordu. Yukarıda da dediğim gibi, kendimi sanal da anlatamıyorum. Herkes görmek istediğini görüyor. Ben gerek real, gerek ise sanal da asla, aman boş ver diyemedim. Ciddiye aldım çünkü, şu
an sorulara cevap verebiliyorsam, benim real'im şu an burasıdır.
-Film olarak yeşil yol, kitap olarak ise, Arabi'nin Hoş Gör.
Hem soruların için, hem de güzel dileklerin için teşekkür ederim sevgili muptelasiyim.