|
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
|
Günaydın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
*Sana göre arkadaşlık kavramı nedir? Arkadaşlarını neye göre seçersin?
*Hayatına yön verdiğini düşündüğün bir soz var mı?
*En sevdiğin şarkı? ve neden?
*Istanbulda sevdiğin mekan hangisi? Ve yine neden seviyorsun?
Teşekkür ettim
|
Günaydın.
-Bana göre arkadaşlık kavramı, kişiler yalnız yaşayamaz. Ve, insan mutlaka bir insana ihtiyaç duyar.
Arkadaş, sadakattır - yağmur yağarken sana şemsiye olandır. Binlerce madde sıralayabilirim. Şöyle çevreme baktığım da, bırak dostu, arkadaşım bile sayılı. Bunun suçlusu benim. Ben, insanları sınıflandırmadan hayatıma soktum. ( dost - arkadaş - ilişki vbg.) Yüreğimi herkese açtım. Evet, hata bendeydi. Bunun farkındayım. Artık arkadaş seçmiyorum. Sohbet ettiklerim ile dengeyi yaşıyorum. Elbette sevdiğim kişiler var, onları tenzih ediyorum, ama artık temkinli davranıyorum. Sana şu kadarını söyleyeyim, ''yalnızlık'' harika bir duyguymuş. Yalnızken bile, yalnız olmadığımın farkına vardım. Bir kaç kişinin dışın da, hiçbir şekil de kimseyi hayatıma sokmak istemiyorum. Kısaca; İnzivaya çekildim.
-Ben, ben oldum. Ben, benimle yok oldum. (Damla) bu benim sözümdür ve bu söz bana hep ışık oldu.*
-Murat Yılmazyıldırım - Adsız Özlem. Hiçbir sebebi yok.
-İstanbul da keyif aldığım bir çok mekan var, ama en çok Kız kulesi. Çünkü; Orada, tüm İstanbul'u izliyorum ve diyorum ki ''Varlıkta yokluk - Yoklukta varlık.''
Güzel soruların için ben teşekkür ederim Melek'cim.