Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ağustos 2018, 13:46   #26
MaviBereLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği

Arkadaslar. Bu Konu Baya Baya Gerginlesmeye Basladi. Reklam diye birsey Soz Konusu degildir. Evet dogrudur Aslada inkar edicek degilimdir. Samet Olucak sahis diyorum. Sunucusuna girdim Ve o Yaziyi Ben yazdim. Bu dogrudur inkarda etmem. Ama. Gelip Benim Sunucuma. Ozele Yaman arkadasin Senin ne isin vargel benim oraya burda iş olmaz beni tanidinmi ben samet demesi reklam degil dimi . Bu arkadasi cagirmis oluyor dimi. Biz Gine reklam atmiyoruz Samet kendisi bizzat gelip reklam atiyor. Ve ipleride vericem. Ben yalan soyluyorsam. Burdaki adminler. ipden samet olup olmadigini tahmin ederler. elbet. Sonucda Bizde forumcuyuz.. Oncelıklle 1 resim. samet sunucuya gelip Dengesizce. Yazdigi yazidir..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Buda Hemen yazidan sonra Yapmis Oldugu Saldiri tabiki Sametin herkezbilir. Nasıl Saldiri edip Lamerlik ettigini. Bunu Soylemem Gerek yok.

VAROŞ Samet

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve hemen sonra yapilan saldiri. allah korusu varsa dogru soyler ama Yalan soylemek adettir. sametde. Ben bisey Yapmissam.. Yapmisimdir. inkar edicek degilimdir. Bu Konu Benim icin Burda kapanmisdir. Birdaha asla. Hic bir sekilde. Konuya Mudale edilmicekdir. Benim DENGESİZLERLE. USTUME ATAN İFTİRALA. VE ACIZLERLE İSİM YOKDUR.. BU SOZUM BUYUGU SAMET DİR..

Samet Ferhat nickle gelip Reklam attigi Nick : *** Notice -- Client connecting on port 7012: ferhat (SdesiN@88.230.25.165) [clients] Mersin

Buda Mobil Olarak girdigi Nickdir. ** Notice -- Client exiting: Guest337120088 (mobil@37.154.79.134) [Z:lined Kayseri

İYİ İFLER.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver