Zurna.NET -Help Departmanı Kadro ve işleyişi.
Merhaba saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları;
Help polemiği konusu olan Zurna.Net sohbet sunucusu Help departmanını kısa ve öz tanıyalım. IRC Network
• irc.zurna.net 6667 or 7000 IRCd/Svs Destek Odası
• #Help Departman'ın Barındırdığı Birimler
• #mIRCHelp Departman Yönetim Kadrosu
Zurna.NET #Help Founderi (Help Koordinatör)
Blackwolf - NetworkAdministrator HelpAdmin
cannibal - ServicesAdministrator Help Manager (Genel Koordinatör)
W , Daemon Help Master (Birimler Sorumlusu)
Xinsert , Redworm
Help Sop (Birimler Yöneticileri)
eTheRciTy, Discorium, Staff , Azap , mavigozlu
Helper (Helper's Üyeleri)
Micro, toLqa, background, L_, Defneeee, KuL_KediSi, EstergoN, RayDonovaN, Credo, meChuL, iceLady, KapRis, ZeuS, PiSKeDi, Karahan
Departman İşleyişi Help Founder
Blackwolf Departmanlar Genel Sorumlusu
W AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) Sorumlusu
Discorium
Egitim Genel Sorumlusu
Redworm Help Sınav Genel Sorumlusu
Xinsert mIRCHelp Kanal Sorumlusu
Daemon #Help: IRC/daemon (/helpop ?, /version) ve (/helpserv help) hakkinda destek verilmektedir. #Helpers: Helperlerin kendi içinde konuşabildiği, soru/cevap yapılan ve bireysel gelişime katkıda bulunmak amaçlı görüşmelerin yapıldığı bölümdür. #Sınav: Helper/Help Adayı olmak isteyen kullanıcıların sınavlarının yapıldığı ve sınav sonrasında kanallara alınıp, alınmayacağını belirleyen bölümdür. #Ciodesk: Stajer Helperların, eğitmen arkadaşların gözetiminde konu işlediği ve soru/cevap yaptığı bölümdür. #HelpEgitim: Zurna.net ve barındırdığı tüm IRC tabanlı sunuculara bağlantı sağlayan kullanıcıların girip IRC/d hakkında Soru/cevap yapabilme imkânı sağlayan kanaldır. #HelpSOP: Help Departmanında HelpSoperatör kullanıcıların barındığı iletişim kanalıdır. #HelpMaster: Zurna.NET Help üst kurulunun görüşme ve karar vermelerini sağlayan kanaldır. #mIRCHelp: Client tabanlı komut ve kodlama hakkında yardım almak isteyen kullanıcıların soru/cevap ve eğitim aldıkları kanaldır. Önemli Not: Sunucu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz. |