Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2018, 14:02   #19
ExELaNCE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ofsbilisim Hosting Firmasının Müşteri Memnuniyeti.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazılan son mesajda konu ile ilgili bir açıklama gördünüzmü? Arkadaşın kendi yaptığı maduriyet hakkında tek kelime ettiğini gördünüzmü veya bi açıklama gördünüz mü? O mesajımdan sonra herhangi bir mesaj yazmayı düşünmüyordum ancak karşımdaki kişiye söz hakkı verip hatalarını düzeltmek yerine karalama yapmasına izin vermekte son derece yanlış bir tutumdur.

Ben yazdıklarına tek tek açıklık getireyim madem ticaret yaptığını iddaa ediyorsun öncelikle etrafında ticaret yapan insanlara sorarsın ben bunu bunu yapıyorum ama haklımıyım haksızmıyım diye dur ben sana haksız olduğun noktayı tekrar tekrar üstüne basa basa söyleyim "Müşterilerime hediye ediyorum diyerek paneline yüklediğin dosyalar hakkında hak iddaa edemezsin." Bi diğer hususda süslü süslü cümlelerle kendini boşuna yorma ve yazılanları önce oku, sonra idrak et ve öyle yaz olurmu? O site sende 4 gündür reseller hizmeti aldı ve aylardır sende barınıyor zaten. 10 gündür kapalı kalmasını bilmemiz normal değil mi?

Google'den göstermiş olduğun indexlerde site açıldığında bilmiyorsun bari öğretiyim " Webmaster tools" üzerinden Google gibi getir dediğin andan itibaren tekrar indexini alır.

Tema konusuna gelince senin gibi kendini hep haklı olduğunu iddaa eden insanların ve ticaretten anlamayan insanların eline geçtikçe bu piyasa daha çok şeylere şahit olacaktır. "Hediye" kelimesinin sözlük anlamına baktığında karşılıksız olarak yapıldığını göreceksin. Eğer bir temayı müşterinin ftpsine yüklüyorsan veya ona veriyorsan bi daha kullanamazsın denmez diyemezsin böyle bir hakka sahip değilsin. Madem tema senin için çok değerlidir Fuctions.php dosyasını şifrelersin her domaine uygun lisans kodu eklersin ve bu şekilde hediye mi ediyorsun, satıyormusun ne istiyorsan onu yaparsın başka domain üzerinde kullanamazlar.

Gelelim aldığım flag'a daldan dala atlamadan önce bi sor bakalım ben kimi kandırmışım veya kime birşey diyerek o flag'ı almışım? Eğer hak etmediğimi düşünüyorlarsa bi kriter varsa flag alınır ve ben bunu dillendirecek biride değilim sen gibi Temayı adamın ftpsine yüklemişsin, ha mail atmışsın ha kurmuşsun ne fark ediyor? Senin anlayışının yetmediği noktada burası zaten sen bir müşterine paket dahilinde birşeyler veriyorsan para harcamasın beni tercih etsin diye işte o zaman aslında o temayı müşteriye paket dahilinde hakkını vermiş oluyorsun şimdi anladın mı anlaması biraz zayıf kardeşim?

Not olarak iliştirdiğim cümleyi iyi okuyup analiz edersen müşteri sende barınırken müşteri olmadığını her zaman potansiyel bir müşteri olacağını belirttiğimi çok iyi anlayacaksın eve "İNSAN İNSANA HER ZAMAN LAZIM" ama insan olana lazım bunuda anlamışsındır umarım.

Eminim ki bu konuyu okuyan herkes mevzunun ne olduğu idrak etti ve anladı güzelce bi sen anlayamadın inşaALLAH defalarca okursun idrak edersin ve anlarsın bundan sonra bu şekilde ticaretciklerle insanları madur etmezsin.

Beni buraya paylaşımda bulunan adminimin konusuna tablıyarak çağırıyorsunuz ve ben açıklamayı yaptıktan sonra can havliyle kendi çapınca hakaret etmeye çalıştığını sanıyorsun ama anlamadığın şey şu ki madur ettiğiniz bir insanın maduriyetini gidermek veya olayı çözmek yerine şahsi saldırı yapmaya çalışacak kadar küçülmen gerçekten bi o kadar manidar olmuş. Benim bir üst yazıda yazdığımda tam olarak buydu zaten insanlar sizle çalışırken çok iyi insanlar ama sizden ayrılınca rezil insanlar oluyor bu kadar saldırgan olacağına insanların maduriyetlerine çözüm üretmeye çalışsan aslında daha başarılı olacaksın umarım bir gün bunuda öğrenirsin.

Buda sana son cevabım olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver