Mrb,
OFSBilisim sahibi olarak ben butun mesaj'lara cevap vericem, ILK Resim'leri tek benmi okuyamiyorum, yoksa okuyabilen arkadas varsa yardımcı olursa bana gösterip sevinirim, neyse devam edelim
"
Koyun olan bir insan'a, "Cakal" yol gösterirmiş"
Demekten baska care bıraktirmiyorlar insana, neyse en son bu mesaji neden yazdigimi belirticem.
Merhaba'lar
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], telefonda ben sizle direk diyalog'a girdigimde ilk olarak anladigim olay direk bu konunun sizin arkanizdan bazi arkadaslarin OFSBilisim 'i karalamaya yoneltmelik bir olay, bunu buradaki mesaj'lari okuyarak cok iyi anlayabiliyorum'ki, ILK Mesaj'larinizin yazi sekliyle, Son Mesaj'larinizin harf kullanim sekline bakan herkes anlayabilir.
OLAY: sizin bizim zamaninda musterimiz olan bir arkadastan Domain almaniz, ve domain'i alirken herşeyiyle arkadas size satmasi.
Uygulanan: Bize gelip güzel dille belirtip hocam'li gibi konusmalarla durumunuzu belirtmeniz, Bizde size durum'u aciklayip, eski sahibinin borcu sebebiyle kapatildigini bildirmemiz, ve uslubunuzu koruyup bu konuşmaya devam etmeniz.
Sonuc: Durum'u anlayisla karsilayip, benim anladigim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadasimin yaptigi ola sizin zor bir durum olmamaniz amaciyla Resel satip sitenizi aktif etmeniz, Konu'larinizi cekmenize yardimci olmanizi saglamaniz, tema ile ilgili bir diyalog'u belirtmemiştir, tema cunki kendi musterilerine Kendi firmamizin kullanmasina tema ucret'i ödemeden devam etmesine olanak sagladigimiz bir kampanyamiz. Ama arkadas yedek'lerini alirken tema'yida almis meger sahibinden, bizim firmaya ait olan bir tema'yi arkadas nasilsa satmiş, alan arkadasta hemen üstüne atlamiş herşeyin, ne sormus ne sorusturmus, nede gelip
bize dile getirmiş, Direk tema konusu acmayip yedek olarak direk belirtmiş. Neyse site saldiri baya aliyordu, bizde bu durum'u arkadas belirtip, hizmetinizi kestigini ve odemenizi geri yapacagimizi, arkadasta bunu kabul edip sabahinda odeme yapildi, Olay bu.
[B
]Cevab'ım:[/B] Simdi bu suc arkadasta degil, suc @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'de neden iyilik yapmaya calisiyorsun'ki, domain eski sahibi gelip direk belirtmesi gerekiyordu, vermicektin en temizi, böyle bak iyilik yaramiyor. Arkadas yedek'lerini aldigi belirtmiş, Saldiri sebebiyle hizmet sorun yaşamiş, hizmeti kestigimizi belirtip, ödememizi yapmişiz, olay kapanmiş aksam'dan, Sabah'ında ne düşündüyse yada ne fikirler verdiye bazi arkadaslari, gelip Konu acip karalama calismasina başlamiş, Arayip belirtigimizdede Domain'i @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denen sahsa sattigini, ve herşeyi ona devir edip benlik sorun kalmadigini belirtiyor, ee peki senlik birşey kalmadi diyalog'umuz olacak olan o o , sen ne diye konuyu aciyorsun ? , amacin karalamak degil'de
GERCEK'Lerse burada yaptigin ne, telefon'da konusmada arkadas bunuda belirtmişti, @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denen sahis herşeyi ben aliyorum, sorunu olan varsa benle gelip diyalog'a cıksın diyor, Simdi olay Bir karalama degil'de nedir ? @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucu sahibi Flag'iyla duran arkadas amaci ne o zaman ? cidden olay
GERCEK'leri belirtmekse, Domain sahibi olmadan sen neden konuyu aciyorsun ? Resmen sanki bir planlama var gibi bu arkadas'i koyun olarak güzel kullaniyorlar dicem buradan gözüken o.
Birde yorum atanlar var, arkadaslar Herşey direk atlamazsaniz sevinirim.
Simdi gelelim Ticaret'le ilgili sözler söylenmiş, Benim ticaret yaptigim adamlar buyursun, OFSBilisim sahibiyim dedigim herkes benle yanlis gördülerse, yada bugune kadar benle iş yapmiş adam bir sorun yaşadiysa konu acip belirtebilir, Ben 15 senedır neredeyse Ticaret'le ugrasan biriyim, Benle iş yapmiş adamlar bunu daha cok bilir, Yaklasik 4 aydir OFSBilisim sahibi benim, bu zaman zarfında sorunu olan yada herhangi birşey yaşayan varsa benle direk diyalog'a geçebilir, cok sükür alnimiz Acık, Hayırlı
IF'ler.