Cevap: Ofsbilisim Hosting Firmasının Müşteri Memnuniyeti.
Herkesi kendin mi sanıyorsun da başkasının sözünün peşinde gezsin? Tema'da Ody panel yazmıyor vs. gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum. Tema sizinde olabilir ben temanın kimin olduğunun peşinde değilim ben gayet açık ve net bir Türkçe ile konuşuyorum. Benim ftp ve reseller bilgilerim ben değişmediğim halde nasıl değişiyor? vede ben sizden ftp bilgilerini alana kadar muhattap oluyorum sonrasında ise 1,5 - 2 saatte yedek çekiyorum açık saldırı yemeyen bi site yedeği 2 saatte nasıl çekiyor bunu siz gayet iyi biliyorsunuz. Ben sizden hosting alırken bana tema bizim lisanslı temamız demiyorsunuz da ben ayrılmak istediğim de neden bana gelip tema lisanslı bizim temamız kullanamazsınız diyorsunuz?
Yazdıklarınızda bi çelişki yokmu var ve gayet açık ortada az önceki attığınız log'da Murat'ı savcılığa şikayet ettiğinizi belirtiyorsunuz şimdide diyorsunuz ki o tema müşterilerimize sunduğumuz bi tema dışarıya vermiyoruz. Peki bu adam o kadar emek veriyor sitesine ve sonuç olarak satıyor, alan kişi sizden hizmet almazsa o temayı kullanamıyor mu? Bu nasıl bi ticaret anlayışıdır? Burda bir çok shell hizmeti veren firma var en basitinden Sekershell sorabilirsiniz ticaret ahlakı ususunda müşteriye kurduğunuz temadan veya modüden müşteri sunucusunu veya sitesini sattığında kaldır, kullanma veya ücret öde der gibi konuşmalarda bulunuyormu? Konu ap açık ortadadır ki, siz hala saldırı aldığımızı ve kapandığını iddaa ediyorsunuz biz diyoruz ki kardeşim burda bi maduriyet varsa benim. Ben siteyi satın almışım ve teması ile birlikte almışım adam bana ftp ve wordpress şifrelerini vermiş bende doğal olarak kullanmaya başlamışım. Sitenin benden önceki sahibinin temayı çaldığını ve onu savcılığa şikayet ettiğinizi belirtiyorsunuz şimdi ise müşterilerimize kurduğumuz bir tema diyorsunuz bu nasıl bir ticaret?
Bana gelip sizden hosting alacağım zaman deseydiniz ki kardeşim bu siteyi sen almışsın ama bu sitenin teması bize ait sahibi sizi dolandırmış ya temayı kaldırın yada ödemesini yapın deseydiniz haklıydınız. Ama ben saldırıdan, kesintiden dolayı hizmet iptalini istiyorum sizde bana ödeme yapıyorsunuz doğal olarak hakkımı iade ediyorsunuz. Bunda anormal birşey yok gayet doğal bir durum ama kalkıp aylarca sizde barınan bir sitenin tasarımını kullanamıyacağımı belirtiyorsunuz bu çirkeflik değilde nedir? Yedekleri almama engel olmak için şifrelerimi değiştiriyorsunuz Allah aşkına bunun neresi ticari ahlak bunun neresi vicdan? Siz hiç vicdan muhasebesi yapmıyormusunuz?
Konu hakkında son yorumumdur. Yetkililer gereğini yapacağına inanıyorum, gereken yapılmasa bile bu açtığım konu bir karalama değil gerçeğin ta kendisi olarak kalcaktır. |