|
wzion Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Forum üyelerinden isteyen 3 kişiye , wordpress web hosting ve irc sunucusunu hostingi ile hiçbir kar amacı gütmeden ücretsiz veriyorum. Herhangi bir reklam amacı yoktur, zaten sağladığım hosting ticari değil, özel hostingimin paylaşımıdır. Bir domaininiz olması gerekli ve yeterlidir.
Proje ve amacınız ile ilgili kısa bir bilgi yazısı, email adresiniz, adınız soyadınız ile wzion.com iletişim formundan ulaşırsanız, en kısa sürede ihtiyacınıza cevap veririm. not : eger ücretli bir domain sağlayamıyorsanız, .ga , tk uzantısı gibi ücretsiz domainleri freenom.com adresinden temin edebilirsiniz.
|
Talep olmaksızın, karşılıksız olarak böyle iyi bir düşünceyle hareket ettiğiniz için tüm forum adına teşekkür niyetiyle Ayın Bay üyesi ve Bayan Üyesi ranklarından farklı olarak, oylamayla değil; yönetim tarafından verilebilen 1 aylık ''Ayın Üyesi'' ranklarınızı tanımladım.. Yapılan şey ne olursa olsun karşılıksız ve temiz düşünceyle yapıldığı için teşekkürler..