Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2018, 15:03   #9
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Deniz, Güneş, Kum, Aşk & Sen.

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim, forumda; ilk üye olduğum yıllardan itibaren tanıdığım, forum yönetiminde de konularımız ve mesajlarımız ile aktif olduğumuz, forumdaki üyelere karşı her zaman pozitif olan, iyi veyahut kötü önyargılı olmayan, mutlu olmayı hak eden birisin, sana da sevdiğin erkeğe de ilişkinizde mutluluklar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Forum yılları ve yönetim dönemleri gözlerimin önünden geçti, neler gördük neler ve nelere şahit olduk ama duruşumuzu bozmadık yanlarından geçtik değmedik ama hissettik. Güçlüydük çünkü aramızdaki dostluk bağı sağlamdı ve onca hisle başbaşayken birbirimize destek olduk hep.. Çocukluğumuzu, gençliğimizi, ve güzelim yıllarımızı burda paylaştık. Çünkü #İF bi aile ve bu ailenin haylaz çocuğu sen, muzip kızı bendim.

Teşekkür ederim

oMeN Nickli Üyeden Alıntı
Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değişme! Bir Dilek: Her daim mutlu ol. Bir Görüş: Çok yakışıyorsunuz birbirinize Hep mutlu kalın

Heh şimdi oldu, beğendim

teşekkür ederim cağnım dostum.

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun yenge

Teşekkürler kayınço

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver