08 Temmuz 2018, 11:53
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Melih Gökçek'in, ODTÜ'nün Mezuniyet Törenindeki 'Tecavüz' Pankartına İlişkin Sözleri Tepkilerin Odağında
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım o ülkede neler yaşıyorsunuz ben gerçekten merak ediyorum artık, nasıl bir baskı nasıl bir korku tehdit yönetimindesiniz çok üzülüyorum, konulara hep burada olsa şöyle olurdu burada yapsak neler olur falan yazıyorsun gözünüz sağlam korkmuş, demek ki çok kötü bir hükümet mevcut orada. Artık yetişkin bir birey olduğuna göre, bizdeki hükümeti de sevip beğendiğine göre bence artık orada kalmamalısın dönüp burada hayat kurabilirsin kendine üniversite de okumuşsun bak iş bulmakta da sıkıntı çekmezsin.konuyla ilgi de yazdığına istinaden bir yerde tepki veriliyor burada da tepki verilir diye protestotan kaçmamak lazım. Protestonun yeri olmaz bence, üstelik bahsi geçen üniversite siyasete konu haline getirildiğinden, ODTÜ siyasetten nasibini çok güzel aldığı için mezunların böyle bir yol seçmiş olmaları bence hiiiç problem değil. Ki konu tecavüz, bu konuda dikkat çekmek, protesto etmek abes değil. Kalkıp tanındık bir insanın, bir şehri yönetmiş bir insanın bu tutumu bence yorum bile yapılamaz durumda, söylenecek söz yok.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |