|
Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
Keşke biri çıksa Agah beyefendi gibi tüm bu insanları teker teker öldürse,dışından insan haklarını diye yırtınanlar içten içe sevinse bu duruma. Ama bu ülkede ya bunu yapacak taş...lı biri yok ya da söylenen gibi bu ülkede insanlar seri katil olmaz,cinnet geçirirler.
Her kadın hayatında taciz veya tecavüzü bir kere yaşıyor en az.Şanslı olanlarımız tacizle kurtuluyor,buna sevinmek bile çok acı.Yav... tuğba ekinci hariç o zaten bile isteye yaptığı için tacize gerek kalmıyor,doğru.
Evet yeni yeni sesimiz çıkıyor,çünkü böyle bir olay yaşadığımız zaman çoğu aileler susmamızın doğru olduğunu öğretti. Şimdiki aklım olsa yapacaklarımın sınırı yok. Kimseye güvenmeyin,çocuklarınızı erkek kız farketmez bir adamın kadının kucağına oturtmayın toplu taşıma araçlarında. Kimseye emanet etmeyin,dışarıda oyun oynarken her zaman gözünüzün önünde olsun,bol bol tembihleyin,denildiği gibi iyi insanlar yok yine yara alacak çocuklarımız ama en az hasarla büyümesini sağlayın.
Şahsiyette aslında bildiğimiz bir şey konu edindi,her gün haberlerde gördüğümüz acılar. Ama diziyi izlerken neden daha çok sarsıldık? Bu da bizim insanlığımızın bittiği nokta.
''İnsan dokunduğu her şeyi kirletmiştir bugüne kadar.'' Her anlamda olsa da özellikle erkekler deyip susacağım.
|
hanımefendi ben de erkeğim, günde on, onbeş defa ellerimi yıkıyorum, dokunduğum hiçbir şeyi kirletmedim bugüne kadar erkek var, erkek var değil mi. genelleme yapılabilir mi evet yapılabilir, ama özlemişim size tepki vermeyi.