Cevap: İçini dök!
Adına bir türküde rast gelmiştim ilkin, sonra ayrı vadilere atıldık. Yılların nasıl geçtiği muammasını korurken başıma ağrılar saçtığım günlerdi, sen yoktun. Kaçıncı dünya savaşıydı hatırlamıyorum, içim Vietnam’dan, içim Gazze’den, içim Hiroşima’dan yeni çıkmış gibi, beni yaralayan şey hala sıcaktı, fazla uzaklaşmış olamazdı. Aslında İşin aslı, hangi sırrımı versem sana haber bültenlerinden duyacağım diye tedirginim seni düşünürken. Kalbim Gördes’li bir kızın gergef tezgâhında iğnelenmekle meşgul şu sıralar. Bazı günahları ancak kan temizler diye. Yanyana duran ilk harflerimizin bir kelime bile etmemesi bu yüzdendir belki. Belki yağmurumu çalmıştır da senin güneşin, böylelikle bütün sırlarım ifşa olmuştur. Belki aynı anda terkedilmişizdir de karışlıklı içiyoruzdur. İçmek dediysem; benim sana bakarak soğuttuğum, senin beni umursamadan çürüttüğün şeyler gibi. Gövdemiz gibi, ruhumuz, kalbimiz gibi.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |