Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2018, 07:19   #6
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ara Aşı: Arabaşı Çorbası Tarifi

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir gun Ankarada misafirlikteydim ev sahibi Yozgatliydi oraya ozgu bir corba dediler iceyim dedim. Koca sini koydular kaselerde tavuklu corbalar ortada tepside arabasi denen hamur vardi. Baklava dilimi gibi kesilmisti. Yeme sekli sanirim bir dilim arabasi alip ustune corbadan icerekmis ve cignemeden yutulmasi gerekiyormus ben bilmeden cignemisim. Aman yarabbi bogazimdan gecmek bilmedi bir kase corba ictim bir lokma arabasiyi yiyemedim. Ilk ve son karsilasmamizdi. Bu da boyle bir anımdir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim eskiden köylerde bir yerde işte arabaşı yerken marifet hamurdan alıp çorbaya batırıp çorbadan da alıp içmekmiş eğer aldığın hamuru çorbaya düşürürsen bir sonraki arabaşı akşamını sen yapacaksın demekmiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) hamurunu ben de ilk kez senin gibi yapmıstım hiç sevmemiştim sonra alışıyorsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver