Cevap: TRSohbet.Com Global Eğitim Duyurusu
TrSohbet Help Departmanı olarak sunucumuzda yer alan kullanıcılara yönelik Global Eğitim Projesi başlatmış bulunmaktayız. Projemiz; IRCd ve Client tabanlı komutların işleyişleri ve bu işleyişler sonrasında alınan cevapların ne olduğu hakkında bilgi sağlayabildiğimiz bir periyoddur. Eğitim sonrasında yapılan soru-cevaplar ile bu komutların pekiştirilmesini öngörmekteyiz. Haftada 1 gün olmak üzere belirtilen saatler içerisinde sunulan Global Eğitim, sizlerinde isteği üzerine haftanın diğer günlerinde de verilebilir. Global Eğitim Projemiz; TrSohbet Help Departmanı bünyesinde olup kendi alanında donanımlı Eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir. Belirtmek isteriz ki; #Help kanalında dilediğiniz süre boyunca bekleme yapma olanağına sahipsiniz. Burada bekleme yaparak komut bilginizi geliştirebilir ve sizlerde birer Help Departmanı Üyesi olma şansını yakalayabilirsiniz. *Bir sonraki Global Eğitim Konusu ve Tarihi ders sonunda aktarılacaktır.
Eğitim Konusu: Helpserv | Eğitmen: Refleks |Yardımcı: Hypatia |Tarih: 27.06.2018 |Saat : 20:00
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |