Vejeteryanları böyle alalım: Garnitürlü Enginar
Vejetaryenler bugün ne yemek yapsam diye düşünmeyin. Sizden iyi olmasın fakat harika bir tarif! İçi dışı bir, yemesi keyifli adeta bir sebze şöleni. Her yerinden sağlık fışkıran enfes bir tat! Herkesi de bu kadar övmeyiz bakın, bizi bilirsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
Enginar
6 adet
SuperFresh Garnitür
1/2 paket
Satın Al
Arpacık Soğan
6 adet
Zeytinyağı
1/2 çay bardağı
Limon
2 adet
Kesme şeker
3 adet
Su
1 su bardağı
Dereotu
Bir miktar
Tuz
Bir miktar
Hazırlık Aşamaları
1
Enginarları yıkayıp 1-2 dakika limonlu suda bekletin.
2
Enginarları yayvan bir tencereye koyun.
3
İçlerine birer arpacık soğan, SuperFresh Garnitür, yarımşar kesme şeker ve tuz ilave edin.
4
Zeytinyağı ve 1 adet limonun suyunu karıştırıp enginarların üzerine gezdirin.
5
Kalanının tamamını tencereye doldurun.
6
Suyunu ilave ederek, kapağını hiç açmadan 30 dakika yüksek ateşte pişirin.
7
Tabağa alıp oda sıcaklığında ılınmasını bekleyin. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
8
Afiyet Olsun!
__________________ ¿ |