Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Haziran 2018, 22:57   #5
Togepi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dip dalgası Maltepede tsunami oldu Muharrem incenin final mitingi

Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evim maltepe'ye çok yakın olduğu için toplanma saati orada değildim. Sonrasında gidelim dedim ama sahilde tıkandık resmen ilerleyemedik. Her şey çok ama çok güzeldi. Umut veriyor insana ve bu uzun zamandır hasret olduğumuz bir şey. Kazansa da kaybetse de canı sağolsun bize bu bütünleşme umudunu,barışın filizlerini vermesi yetti.

Bilseydim mutlaka ulaşırdım sana. : ) Gerçekten müthiş bir atmosferdi, her şeyiyle. Ben bu seçimin sonucu için haftalar öncesinde bir yorum yapmıştım ve o yorumu yarın akşam tekrar alıntılayıp paylaşacağım. Ama dediğine sonuna kadar katılıyorum. Sonuç elbette umut ettiğimiz gibi olsa ama olmasa da bütün renkleri bir arada, bütün farklılıkları bir arada, kol kola, el ele gördüm ben. Ağlayanlar, gülenler, yerinde duramayanlar, ağır adımlarla yürüyen yaşlılar, omuzlarda taşınan çocuklar.. Hep bir ağızdan okunan marşlar ve İstiklal Marşı.. Muhteşem duygular, muhteşem bir inanç vardı. Kaybetse de bu millet tekrardan umut etmeyi, birbirine kenetlenmeyi, ayrıştırılmamayı hatırladı.. Teşekkürler Vekil İnce.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver