Biliyor musun 2002-2009 yılları arasında kadın cinayetleri %1400 (doğru okuyorsun yüzde bindörtyüz) arttı sonra ki yıllardada bu düzeyde devam etti. Bir kadına şort giyiyor diye otobüste uçan tekme atmışlardı şiddette o ayarda işte
2011-2017 yılları arasında da uyuşturucu kullanımı 17 kat arttı bunların çoğu çoluk çocuk.
Ülke de terör var ve zamanında haburdan girenleri şimdi öldürmeye çalışıyoruz, hoca dediklerimizi ve tayfasnıı sağda solda kovalıyoruz çünkü ülkeyi ele geçirmeye teşebbüs ettiler. Madem terör var meclis araştırma komisyonu kuralım dedik olmaz dediler ama neden olmaz dediler bilmiyoruz
Ülke de herşeye zam var benzine sebzeye meyveye ona buna. Saçma sapan şeyler ihtal eder olduk sakın internette aratma için acır canın sıkılır üzülürsün
2 gün önce gelen su faturasnda 25 tl lik su kullanmışım ama fatura bedeli 53tl diğer faturalarda buna benziyor
Şimdi ben bunları uzatır yüzlerce örnekle çoğaltırım ama gerek yok zaten sende farketmişsindir bunların hepsi benim hayatımı kökünden etkilerken hiçbirisi senin hayatını kıyısından köşesinde etklilemiyor. (Tıpkı almanyada ve ya hollandadaki suç oranları, ekonomik gelişmelerin benim hayatımı etklemediği gibi) Ülke de katil artmış terör varmış yolsuzluk olmuş ekonomik kriz varmış sen yine yaşadığın yerde sabah kalk okuluna işine git ama ben bunların hepsiyle başetmek zorundayım senin böyle bir derdin yok senede 2 hafta ülkeye gelip aa ne güzel her yer beton olmuş dersin ve ikimizde türkiyenin selameti için oy veririz. (Sen dediğim gurbette yerleşik yaşayanlar)
Ve son olarak ne diyorduk yaşasın adalet yaşasın demokrasi