Cevap: Suriyeliler ülkesine dönüyor
suriyeliler hangi ülkesine gidiyor acaba ? 3-4 bini gitse ne olur, yakında 4 milyon olacaklar zaten. savaşta ülkeyi terk edip kaçanların bir çoğunun evine, topraklarına esat rejimi tarafından el konuldu. kaldı ki, birleşmiş milletler mülteciler yüksek komiserliği "geri göndermeme" ilkesine imza koydurduğu için, ülke hiç bir suriyelileri zorla geri gönderemez ancak kendi istekleri ile gidebilirler ya da üçüncü bir ülkeye transferi gerçekleşebilir ki, hiç bir ülkenin bizim gibi keriz olacağını sanmıyorum. işe yara bir avuç tahsillilerini avrupa zaten kaptı, aldı.
bize de sosyal yapıyı bozacak daha fazla yobazı ve medeniyet düşmanını ülkenin içine yerleştirdi. bu adamlar suriye'nin en eğitimsiz, en cahil, en yobaz ve suça en meyilli kesimi. hali hazırda zaten alt üst olan ülke güvenliği bu adamlar sayesinde birkaç kat daha bozuldu. sekülerlik düşmanı, yoldan geçen bir kız gördüğü zaman elini şeyine götüren yüz binlerce yeni davar sürüsü var artık bu ülkede. mülteciden çok işgalciler.
bazı arkadaşların yorumları efsane, ben o kadar içiyorum ama yine de o kafayı yakalayamıyorum. suriyeliler gidince fabrikalar elemansız kalacakmış. siz nasıl nankör insanlarsınız ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hem adamları seviyorsunuz hem de sigortasız çalıştırıyorsunuz. ya basın gidin, oksijen israfısınız yemin ediyorum. beston bu mesaja tepki gösterdi. |