Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2018, 19:49   #20
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem

ülkenin kapıları han kapısı gibi açılmış, vatandaşlık verilmiş, bedava konutlar tahsis edilmiş, bedava üniversitelere yerleştirilmiş, türk gençlerinden çok daha rahat bir şekilde yaşayan, ama yine de sokaklarda çocuklarını dilendirmeyi alternatif bir kazanç kapısı gören, ülkeye zerre katkısı olmayan ve hiç bir zaman da olmayacak olan, kendi ülkesindeki savaştan kaçıp burada asalak gibi üreyen tek bildikleri şey ... olan insanları bize savunmayınız. ne kadar insancıl, ne kadar vicdani yaklaşırsam yaklaşayım başka bir milletin benim ülkemin kaynaklarını bu denli arsızca sömürmesini kabul etmiyorum. hatay nüfusunun %28,29'u, şanlıurfa'nın %24'ü, kilis'in %96'sı suriye'li musul'u alacağız derken kilis'i kaybettik.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi. eğer suriyelileri bu kadar çok seviyorsanız lütfen bir tanesini alıp evinizde besleyiniz.

size, "şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik" parçasını hediye ediyorum. lütfen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendinin konusuna gelip daha fazla rahatsızlık vermeyiniz. yoksa size o kaşıkla değil kepçeyle yedirmek zorunda kalacağım!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan