Sağol teşekkürler. Cansın.
Teşekkür ederim
Alicim sağol. Sana da mutlu bir ömür diliyorum. Hala geç kalmış sayılmazsın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sağol başkan
Teşekkür ederim çok naziksiniz
Teşekkür ederim çok naziksiniz
Teşekkür ederim çok naziksin. Senide bünyeye kattık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sağol başkan teşekkür ederim.
|
kCkmkrOp Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyiki doğdun iyiki varsın..
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle ve ailenle nice güzel, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bizli ( forum :$ ) yılların olsun. Daha nice nice nicelerine.. Sanalın bana kattığı en karakterli, en adaletli en en enlerin adamıııııı hepppyyyyyyyyyyy bördeyyyyyyyyyyyyyyyy tu yuuuuuuuuuuuu
Ozaman bugüne şarkıyı sana bırakalım abi;
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu ol senelerceeeeeee Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Seni mikrop seniiii. Uysal cicibici birisin seni tanıdığım için şanslıyım. Ayrıca tüm temenniler için teşekkür ederim.
Reyiz[emoji111]️eyvallah
|
Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bayram temizliğinin azizliği ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapmış konuyu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mutlu yıllaaar canımıniçi, boyle komplekssiz, keyifli, adaletli ve sevgi dolu bir insanla tanıştığım için, abim olduğun için çok şanslı ve mutluyum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Doğum günün kutlu olsun, ailenle sevdiklerinle, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le benimle nice yıllara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki doğmuşsun be! (ben tabiki arayarak kutladım ama şimdi foruma girince burayı da es geçmeyeyim dedim :p) |
Yaaaaa...
Doğum günümde bana sms atan arayan.......
Yok yok klasik olarak cevaplamak çok saçma olucak şimdi.
Forumda iletişim konusunda hiçbir problemim olmayan her dakika yardıma koşan çok çalışan sürekli arayan ve aradığım sıkı bir dost arkadaş vs vs sonrası için kelimelerin tamamlayamayacağım.....
Sevilmek ve değer görmek güzel. Herkese çok teşekkür ederim.