|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendiye yükseliyor. benim şükela arkadaşlarım ya. lan ben hiç hayatımda başımı bir erkeğin omzuna koymadım. sizin omzunuza başımı koyabilir miyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi ? çekirdek çıtlarken martıları izleriz. sonra bir martı gelir ve kafamıza sıçar.
|
O hissi yaşamanızı isterim. Bir erkeğin omzuna yaslayın başınızı ve başınıza gelen tüm güzelliklere şeyinizi ne denir kalbinizi açın.
Lol.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:25 --
|
Chelt Nickli Üyeden Alıntı
|
Bende sorayım. Madem bu kadar popülarite var. Avatarınızda yüzün bir kısmı neden iskelet.
ne anlatmak istiyorsunuz. Nasıl bir mesaj gizli o fotoğrafta.
|
Benim karakterimi anlatıyor birinci anlam olarak,
Sürekli değişen bir ruh hali içerisindeyim. Bir gün mutluyum birkaç saat sonra intiharı düşünürken bulurum kendimi.
Hiçbir zaman tam olarak sevinemem bir yanım ölü her zaman.
Bir ayağı çukura bakıyor gibi oldu bu da lol.
Bi de yaşlanma belirtisi olarak bunu kullandım yaş 26,yolun yarısına birkaç adım.
Teşekkür ederim.