@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin için mükemmel bir günün tanımı nedir?
Tatil olan her günüm :d
Seni etkileyen bir kaç film önerisi lütfen.
Çok var da kısaca anlatmam gerekirse ikinci dünya savaşı filmlerine tutkun biriyim çoğunu izledim.
En etkilendiğim shoah belgeselidir sanırım 9-10 saatlik olması lazım.
Arkadaşlık sözcüğü sana ne ifade ediyor?
Ben,arkadaşlarıma gerçekten büyük değer veririm. Çoğu zaman sevgimi gösteremem ama hepsi için yapamayacağım şey yoktur ve kesinlikle gerçek dostumla aramıza bir erkek bile asla giremez.Erkeği satarız yine beraber oluruz.
Küpe takan erkekler için bir kaç cümle lütfen.
Çok yakıştırıyorum ben aslında,çünkü beğendiğim tipler genelde küpe takan erkeklerden çıkıyor ama bilemedim yakıştırıyorum ben genelde hepsine.
Sevgiline onu özel hissettirmek için tek bir cümle söyleme şansın olsaydı, ona ne söyleyebiliyor olmak isterdin?
G... yerim. -Bence çok özel bir cümle-
En son ne zaman ağladın? Neden?
Geçen hafta oğlumu kısırlaştırdıktan sonra onun baygın hali beni mahvetmişti.
Ortalama ne kadar sıklıkla yalan söylersin?
Çok fazla,sırf eğlencesine söylediğim zamanlar bile oldu ama uzun zamandır söylemiyorum sanırım.
Hayatında yakaladığın en büyük başarı nedir?
Kendimle tanışmış olmak yaklaşık 4 sene önce.
Eğer büyülü bir küre öğrenmek isteyebileceğin her şeyi söyleyebiliyor olsaydı ve tek bir hakkın olsaydı, öğrenmek isteyeceğin şey ne olurdu?
Muarrem ince başkan olacak mı lol
Hiç evlenme teklifi aldın mı?
Aldım evet birkaç tane,ama hayır dedim pişmanım.
Birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendirebileceğin 3 şeyin neler olmasını isterdin?
Mizah-beraber aynı şeylere gülmek benim için çok önemli.
Müzik-aynı tarz müzikleri dinlemek yeni bir şarkı bulunca birbirimize yollamak şarkıyı yorumlamak.
Daha da yok ya çok bir beklentim yok.
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim.