Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2018, 14:37   #10095
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

UzmaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kayseri bana sürekli olarak, yazılı sınavdan çok iyi not almış ; ama mülakatta elenecekmişim hissini veriyor. Bir insan bir şehri ancak bu kadar sevmez. Belki de sürekli mülakatında elendiğimdendir. Buralılar ile anlaşamadım uzun müddet. Belki de en çok kendimle anlaşamadım gitgide buralarda. Ne gezdiğim yerler bana yakın geldi, ne de gezmediğim yerler. Çünkü bulvarlarda izine rastladığım herkesin sürek avına çıktığını gördüm. Gitmediğim yerlerin beni bir kez bile davet etmemesi de kırdı sanırım. Yerlilerin şehirde kendini iyi hissettiği görülmemiştir. Benim kendimi iyi hissetmemem de sanırım yerliliğimden kaynaklanıyor. Dünyayı kötülüklerden kurtarma hevesine giren herkesin delirdiğini beni görenler defalarca söyledi. Burada tüm zamanların en kötü romanı olma yolunda hızla ilerliyorum. Kayseri'yi sevdiğini söyleyen hiç kimseye inanmıyorum. Çünkü onların burayı değil bencilliklerini sevdiklerini düşünüyorum. En iyi burada bencil olunuyor çünkü.

Kayseriyi seviyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sanirim kotu seyler yasamissin. Daha guzel gunler yasarsin insallah

Icimi de dokim bari..
Bir battim ki hic sorma, annemle ne zaman alis verise gitsem- nerde gereksiz sey varsa aliyorum.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver