Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2018, 12:29   #20
RomantiC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: DuyguSohbet.ORG Reklam Kokan Hareketler

sevdamturkiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
biraz agir olacak sizler dışarda gezerken bizler sunucu sahipligi yapiyorduk insanlara daha fazla nasil faydali oluruz diye calismalar yapiyorduk bilmislik deil benimki sadece bir ispat varsa benle ilgili bir delilin ben acigim her konuya her sekilde de ispatada hani aslinda istesem sadece guler gecerimde madem bir konu acilmis delikanlica geldim benle alakali deil reklamlar demek icin

Sanırım Algıda Sorun Yaşıyorsun Sen. NormaLde Yukarıdaki Yazıya iStinaden Aydınlanmış oLman Gerekirdi Esasında.. Insanlara Faydalı oLmakdan ßahsediyorsun, Milletin Sitesine Oraya ßuraya Gidip Sunucuzun Reklamını Atarak mı Faydalı oLucaksın inSanlara. Bak GüzeL Kardeşim, Yaptığın ßir Davranış Eğer Yanlış iSe, Yanlış oLduğunu Bile Bile Yapıyorsan, Verecek Cevabın Dahi oLmadığı Gibi, ßurda Açıklayıcı ßir Yazıda Yazamaz ßöyle Saçmalar Durursun.Demişsin ki iSpat Et ßenim Yaptığımı. Yukarıda da belirtmiştim, ßen Reklamı Senin Yaptığını Söylemedim. Ancak Diğer Sunucu Sahibi ve Yetkilisi Arkadaşların Tamamı, iStisnasız oLarak ßu Reklamları O Sunucunun Sahibi oLan "ZaLim" Nickli Kişinin Yaptığını Söylüyorlar. Ateş oLmayan Yerden Duman Çıkmaz. Emin oL ki Sen PortakaL Ağacında Vitaminken, Sunucu Yöneten Arkadaşlar Var ßurada. Hani ßiz Dışarda Gezerken Sen Site Sahbiymişsin Ya Öyle Demişsin.Ispat Konusuna Gelince, ßunun iSpatı, Reklamları Senin Attığın veya Attırdığının iSpatı Çok ßasit. "Niye Reklam Yapıyorsunuz, Sizin Sitenizin Reklamı Geliyor" Demeye Sunucunuza Girdiğimde, Daha Operhelpe Dahi Giremeden, Karantina KanaLındayken Shun Attınız. iSpatıda ßudur. ßence Daha FazLa ReziL Kepaze Etme Kendini ve Emegine Göz Diktiğin Herkesden Özür Dile. Özür Dilemek Erdemlikdir, Özür Dilemek Adam Gibi Adam oLmanın MatematikseL,Edebi ve Felsefi Formülüdür. Yapılması Gerekende Tam oLarak ßudur.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet