TRSohbet.Com Güncel Help Departmanı Kadrosu
Merhaba değerli IRCForumları ailesi, TRSohbet.Com HELP departmanı olarak güncel kadromuzu sizlerle paylaşmak istedik. Siz de #Help departmanımızda görevli olmak için #HelpSinav kanalını ziyaret edebilirsiniz. Bireysel eğitimlerimizden faydalanmak için #Helpegitim kanalındaki voice(+),halfop(%) ve op(@) kounumundaki arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. #HELP YÖNETİM BİRİMİ Help Koordinatörü | KayzerSoze Genel Sorumlu | Rules - Zadrich HelpManager (Kıdem IV) | Shun HelpMaster (Kıdem III) | Black İdari Sorumlu (Kıdem II) |Narkotik - eQuaL Eğitim Sorumlusu (Kıdem I) | Sunset - identifika - Biricik - EcemNur - TurkServ - Eylül #HELP TEMEL BİRİM Ekip Lideri (Kıdem VI) | Turkeri - nitrateX Eğitmen (Kıdem V) | Eftamintokoftiden - Zakk - UzmaN - Tikky Helper (Kıdem IV) | BeyOgLu - NoBLe - Mutant Helper (Kıdem III) | ExSeLaNCe - Avci - LanetLi - CeSaReT - AsikaR Helper (Kıdem II) | Stark - Vecihi - Refleks - WoodPecker - Resurrection - SubZero - ByZaLiM - Açe - CaRPeDieM - MeTaFoR - ErjequE Helper (Kıdem I) | mstf - Anti - Thor_ - Berke - AstronbnX - Windfyre - KheS - YAGIZ_06 - Asi - Ertan - Soufflegirl - Geae - Valeo - Xcalibre - Teknik - SertaC Stajyer Helper| FırTıNaaa - RoyaL - yaGmur` - Elizan - maraL - Queen - soulfire - Eylülçiçeği - Berre - guL HelpDesk (Kıdem HalfOper) | SunSet
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |