Sorularınız için çok teşekkür ederim bilgisayar başına geçer geçmez cevaplayacağım çünkü telefondan çok zorlaniyorum sinirlenip kapatıyorum sonra ekranı:d
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:57 -->-> Daha önceki mesaj 14:59 --
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanrının zenginliğine ne diyorsun?
Tanrı'nın zenginliği değil bereketi vardır.
Suyun sızladığını biliyor musun?
Bilirim,
Ben bilirim de,
Sızıyı gideren su, suyun sızladığını kimseler bilmez.
Depresyona girdiğinde aze'nin haberi oluyor mu?
Hangi Aze? Biri farkında biri hiç değil dalgasına bakmaya devam ediyor.
Biri giderini telkin edip bir kez daha ayağa kalkıp devam ediyorum.
İnsan,kendisinin hem doktoru hem ölüme sürükleyeni.
Çayı şekersiz içtikten sonra tadını alıyor musun?
Yıllardır şeker kullanmıyorum zaten yaklaşık 7-9 sene olmuştur. Hatta şekerli çay
içenleri şaşkınlık içinde izliyorum o kadar tatlı yapıp çayın asıl zevkinden mahrum kalıyorlar.
Senin için bir ilişkide ''lol'' neden birinci planda geliyor?
Çünkü gülmediğim/güldüremediğim bir adamla olmaz. Mizah birinci plandır. Sonra diğer gerçekçi kriterler gelir beyefendi.
Günlerden bir gün delinin biri kuyuya bir taş atar ve olaylar gelişir diyerek anlatacak hikayelerin var mı?
Hikayelerim daha çok ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir şeklinde.
Son olarak kaç doların var.
Ben ülkemin ferahı için olan dolarlarımı videoya alıp yaktım!
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:57 --
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1) Neden Aze kullanıcı adı?
Gençlik zamanı proletarya kanımız deli aktı
yok devrim yok anarşist tavırlar vs o zamanlar da grup kızılırmak dinlerdim.
Luis vardı burada nickini yanlış hatırlamıyorsam, o da bu şarkıyı yollamıştı
bi gün bana dinledim gerçi bildiğim bir parçaydı ama yıllar önce dinleyip unutulmuştu tekrar tekrar dinledim.
Ben Aze olmalıyım dedim.
Ve karmaşık ve uzun kullanıcı isimlerini sevmem her zaman nicklerim bu tür olmuştur.
2) IF ile nasıl tanıştınız?
Gerçekten hiç hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam ya kendi kendime buldum.
Ya da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tavsiye etmişti ya da @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] miydi ikisinden birisi. Ya da kendi kendime buldum dediğim gibi hiç hatırlamıyorum :d
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:21 -->-> Daha önceki mesaj 17:08 --
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba, sevgili Aze.
Merhaba (:
-Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bize verilen rolleri bilerek ya da bilmeyerek gayet güzel oynuyoruz.
''Sen, kendini bu tiyatro salonunun neresinde görüyorsun.?
Ben sanırım reji olurum tiyatro sahnesinde. Ne başrolde oynayacak kadar eleştiriyi kaldıracak biriyim
ne de yardımcı oyuncular gibi sönük kalmak isterim. Yönetme işi en güzeli benim için,insanları yönlendirmeyi severim her şey benim istediğim şekilde olmalı biraz.
Ben sahnenin arkasında önceden planlanan oyunun tüm gidişatını bilen kişi olmayı isterim.
-Samimiyet ve laubalilik arasında ki ince çizgi hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim.
Ben maalesef çok soğukkanlı biriyim fazla samimiyetten,el kol şakalarından,gerek arkadaş gerek sevgili gerekse aile üyeleriyle bile mıç mıç olmayı sevmiyorum çok fazla tabi.
Samimiyet hoş bir şey aslında ama işte o olay biraz laubalik derecesine gelirse dur denilmesi gerekir.
Hoş,insanlara o laubalik davranmalarının kapısını biz açarız aslında.
O yüzden en başından tanımadığın biriyle samimi olmamalısın özellikle sanalda tabi.
Gerçek hayatta öyle kolay kolay bu durumu yaşamazsın.
Herkese gülücük dağıtmamalı insan.
Ben böyle düşünüyorum belki de böyle düşünüp biraz da bunu istemesem de yansıttığım için burada gereksiz tartışmalar içinde buldum kendimi.
Ama o an içimden öyle davranmak geldi ve davrandım ki elbette hakaret boyutlarına dikkat ettim sadece tersledim belki insanları fakat dediğim gibi laubalik sınırına gelenlere bunu yaptım yine olsa yine yaparım.