Konu: Gurbetten
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2018, 14:30   #300
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Gurbetten

Sana birsey anlatcagim bugun gunluk.
Cok etkilendim, baya uzuldum.
Hic tanimadigim bir insan...
Hic gormedigim bir insan...
nerden, yada nasil ogrendim duydum, bu onemli degil.
Onemli olan- olanlar ve ibret.
bir genc. Luks hayati yasiyor.
Genc baya yakiskli aslinda, baktim yani gencecik yakiskli bir insan..
gecenlerde burda okuyordum, hatta raportaj yapmislardi daha bir kac gun once izledim.
Bu genc 3 yil once hayatini degistircek haber aliyor. Cay iciyor, icerken agzi yaniyor, agzinin ici aciyor ve bir bakiyor birsey goruyor doktora gidiyor. Tam detaylari bilmiyorum neyse.
Kanser oldugunu ogreniyor.
Bu genc luks icinde yasamis biri, luks yani baya luks.. raportajda odasini gezdiriyor evini filan..
Sahip oldugu seyleri gosteriyor, markali ayakabilar, spor arabalari.. binlerce dollar tutan takilar vs vs.
soruyorlar - kansersin, bunlarin degeri sende su an nedir?
Genc, gozumde hicbir degeri yok. Hepsi gecici.. bir yetim cocugu sevindirnek gozumde daha buyuk birsey .. vs vs
Genc agliyor. kanser benim icin Allah tarafindan verilen bir hediye..
Nasil diyorlar,
Hayati degistirdim.. bos hayat yasiyor olcaktim. Hayatin anlamini, degerini anladim.. hayatimin son gunlerini ihtiyac olanlara yardim etmekle geciriyorum, Allah icin. Vs vs ..
genc bir yardim yeri acmis sanirim.. yada yanlisim yoksa bir yardim yerinde gunlerini hayir icin ayirmis.
Buyuk begeni topluyor, hikayesini duyan yardim ediyor ve boylece, hem kendisine hemde baska insanlara iylik yapma yollunu aciyor..
mezarlikta raportaj yapiyorlar.
Bana 3 ayim kaldi denildi diyordu en son.
Allaha kavuscagkm gunu bekliyorum diyor. Anlatmasi guc cok, cok duygusal bir konusma..
ve o genc bugun vefat ediyor.
Ben oyle bir goruntusune denk geldim ki bilmeden, son saniyelerini cekmisler- yurek yakiyor.
Son saniyelerinde agzindan kan gelirken bile, genc hayirdan bahsediyor.
Ve mezarlikta konusan insan. Beni cok etkiledi. al bakin diyor mezara. Onu koyduk simdi hepimiz eve gidecegiz, o burda yanliz kalcak.. bakin diyor kapkaranlik, daracik mezar.. biz ona degil kendimize agliyalim, o hayir yaparak hayatini degistirerek Rabbine kavustu, ya biz .. diyor adam.
ya biz.

Oyle gunluk.
Hic tanimadigim insanin hayati.. yasadiklari gece gece fazlasiyla etkiledi.
ya biz.

See you soon.
See you soon ..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver