|
esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hanımefendi , bu Ülkenin iplerini kaptırdığımız dediğiniz dönemleri iyi biliyor musunuz?
Ne idüğü belirli insan dediğiniz Amerikan büyükelçi talimatları
Namlusu millete dönük ordu
Çekiç güç
Devlet destekli terör
Faili meçhuller
Din/dil yasakları
Kuyruklarda ölen yaşlılar
Tedavi olamayan hastalar
Gecelik %7500 faiz
ve tombul kızlar
ve en önemlisi cohibalar
|
Beyefendi ; güzel konulara değindiniz. Aksini iddia eden bir açıklamam olduğunu sanmıyorum. Ama ben sadece sığ bakamıyorum hepsi bu. Bir yönetimi desteklemek başka, körü körüne bağlanmak başka bir şeydir. Yanlışa yanlış demez isek daha çok birbirimizi keser,bıçaklarız. Ben apolitik bir insanım -olmaya gayret ediyorum diyelim şu şartlarda- ama sorun şu ki benzeri açıklamaları çok okuduk. Eleştirilere verilen cevaplar genellikle hep aynı oluyor. Ama düz bir cümle kuracak olursam ; açım, millet aç. Ben yol yiyemiyorum, hastane kuyruğundaki insanları yiyemiyorum, din yiyemiyorum, başı açık kadınları, türbanlı bacıları yiyemiyorum, tombullar zaten ağız tadıma uygun değil. İnsanlar artık birbirlerine öcü gibi bakıyorlar, ayrıştırıyorlar. -ha ama eminim siz karşılaşmamışsınız böyle şeyler ile,uydurmadır,abartmadır. ama ben karşılaştım-
Sevgiler,çok mersi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ikili diyaloğa girmeyecek isek bu konuların forum içerisinde açılmasının bir manası yok. Fikir alış-verişi de mi yapmayalım? Tartışma aşırıya veyahut hakaret boyutuna dönüşür ise o zaman müdahale edersiniz. Biraz salın bizi yahu. -sinirimi senden çıkarıyorum şu an- sdjkfhs