Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2018, 11:13   #20
iLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İyi ki Doğdun Canımın İçi İyi ki Doğdun kLara'mmm

kLara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canım can özümmmm yavru ceylanımm;

Benim birtanemm dostumkardeşimmmmm bacım diyebeilecek kadar can gördügümmm öz gördügüm güzel kalpli melegim iyiki varsın. Yine ağlattın beni işyerinde alacağın olsun. Hayatımdan hiç eksik olmaa torunlarımızı cocuklarımızı beraber sevelim ahiretligim ol ömür boyu olur mu? O kadar mutlu ettinki beni anlatamam fazla duygusallastım yine sanırım kendi topla Merve dedigini duyar gibiyim. Seni çok seviyorummm iyiki varsın kuzum iyikimsin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne sulu göz bir şey oldun çıktın sen
akşam aklımdaydı sonra uyumuşum uyanınca direkt kutlamalar bölümüne daldım konuyu açtıktan sonra önceden açıldığını fark ettim .d yetkili forum kişilerine de iş çıkardık.
Bilerek yapmadım gerçekten ;$ zahmet olmazsa birleştiriverirsiniz tşklerrrrr
esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Ya valla ben de doğdum ama kimse böyle kutlama yapmadı. Kıskanmıyorum ama neden olsun tabi ki

Sana neden yapmadılar üzdüler ;(
Ben olsaydım yapardım demiyorum yine olsun yine yapmazdım iyi ki kıskanmadın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver