|
CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evli ve nişanlı değilseniz umarım evde kalmazsınız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Veganları bir türlü anlayamıyorum. Bir çoğu hayvan savunucusu oldukları için yemediklerini söylüyor. Sanki bitkiler canlı değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eğer halen bir eş adayınız yoksa, sakın kazara Adanalı veya Gaziantepli bir aday bulmayın. Hayat, hayat olmaktan çıkar işkenceye döner. İşkence demişken, canım işkembe çekti ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evlenmekle et yememenin ne ilgisi var anlamadım dogrusu. Gerci mecazi anlamda cok uyumlu oldu ama bu lafimi anlayan cok kisi olacagini sanmiyorum.Ve öyle cahil düşünceli biriyle evleneceğimi düşünmüyorum. Eşim elbette et yiyebilir. Hayvanların hangi şartlardan gecip reyonlara et haline geldiğini görseniz inanın siz de aynı şeyleri söylersiniz ki biri demişti boşuna dememiş,mezbahalarin camdan duvarlari olsaydı herkes vejeteryan olurdu diye.
Tamamen veganligi savunmuyorum hele ki büyüme cağındaki çocukların yemesi gereken bir besindir ama ben kendi tercihimle bunu seçtim hiç de pişmanlığım yok ki zaten pahalilasan et ürünlerini görünce bir kez daha bu yolu sectigim için mutluyum.