|
UzmaN Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... En son okuduğun kitap ve sürekli takip ederim dediğin yazar var mıdır? |
Merhaba UzmaN, kreste calisiyorum, cocuklara cocuk kitaplari okuyoruz surekli. Sanirim en son okudugum kitap cocuklar icin kitap diyebilirim, kendim icin uzun zaman olmustur inan hatirlamiyorum. takip ettigim yazar yok, gazetelere daha cok merakliyim
Saolasin
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:41 -->-> Daha önceki mesaj 08:34 --
|
eXcitinG Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] !
Zamanı geri çevirme fırsatın olsa idi ! Neler yapmak isterdin ?
|
Saol exiting
Zamani geri cevirmek firsatim olsa, baska meslek secerdim. Ogretmenlik mesela, muhasebe bana gore degilmis
Tesekker ederim
Merhaba gulperisi, sagol biraz daha iyi, tam gecmedi ama olsun, simdide grip olduk
sen iyisindir umarim.
Sosyal biriyim diyebilirim, eskiden daha coktu. Yas ilerledikce insan durgunlasiyor. Arkadas cevremin cogu uniden arkadaslar. Aktivitilerim fazla yok, Skici biriyim
firsat buldukca cevremedekilere vakit ayiririm.
- evet. Yasadiklarim oldu, hatta hatalarim da oldu. kalbimde su an kimse yok, su an da olsun istemem, zor iliskiden cktim, guven sorunum var . Ask bana gore, mutlu bir yuvadir.
- istanbulu cok seviyorum. Birkac kez gezdim, ama kisa sureligine. Manzarasina hayran kaldim. Istanbul ve memleket kayseri
Saol canim ❤
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:47 -->-> Daha önceki mesaj 08:41 --
|
Exilium Nickli Üyeden Alıntı
|
Bir kilo demir mi ağır bir kilo pamuk mu?
Bir uçak Adana'dan İstanbul'a 90 dakikada giderken, gelirken neden 1,5 saatte geliyor?
Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş yapar?
Hemen her konuda Türkiye özlemin den bahseden birisi olarak, avrupa da yaşıyor olmana rağmen sana vatandaşlık, barınma, iş imkanı vermiş ülkeye haksızlık yapmıyor musun? Kendi ayakların üzerinde durabilen biriysen neden Türkiye'ye geri dönüş yapmıyorsun? Sevdiğin, mutsuz olduğun ülkede durmak mantıklı değil, teşekkürler şimdiden cevaplar için.
|
Merhaba Exilium,
Avrupada yasamiyorum. Keske ora olsa, yakin olurdu
Avustralya. Cok cok uzagim.
Haksizlik. Hayir bence, Her konuda ayni dusunmuyorum, mesela gecenlerde engelli insanlar hakkinda buranin ne kadar iyi oldugunu yazmistim. yani belli konularda Turkiyeden geride, belli konularda oyi durumda
Ailem burda. Turkiyede ev yok is yok su an. ama ilerde cesaretimi toparlarsam beli olmaz. Insan korkuyor, is bulabilcakmiyim, nerde kalcagim, nasil gecincegim sorulari. biraz guvence biraz cesaret sanirim
Ben de tesekkur ederim