Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2018, 16:36   #1
Pentagram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
WEBMASTER - SEO İŞLERİ YAPILIR

Emre kardeşimizin üyeliği olmadığoı için benimde telefonda görüştüğüm arkadaşım olduğu için ben bu metindekileri onun ağzı ile yazmış bulunmaktayım. Garantili iş yapmaktadır, Kefilimdir, Kaliteli hizmet sağlamaktadır .

Herkeze iyi günler diler iyi sohbetler iyi forumlar dilerim.

- İRC piyasısındaki çok firmaları ve çok müşterileri gezmiş bulunmaktayım. Sitelerine seo yaptıran site sahipleri
- Paralarını verip hayali seo çalışmalarıyla sahtekar seocuların tuzaklarına düşdüklerini takip edip incelemiş bulunmaktayım.
- ßen seo işini 2010 yılından beri düzenli bir şekilde web resmi sitelerini kasarak bu devirlere geldim. Şimdi ise İRC sektörüne
- Adım atmış bulunmaktayım.

- Yaptığımız Çalışmalarımız : Googlede güncel tutması için sitenizi , Okunabilirliğin ve Seo yu yeşil yakarak Makalenizi Seo uyumlu yapmaktayım.
Dış link seo, İç link seo, ve Toplink gibi Seo çalışmalarımız bulunmaktadır.

- Belirli başlardaki Meta ve Keyword kelimelerinde Google üzerinden İndex aldırtarak sohbet sitelerinizin yükselişi için çalışmalarımızı günlük güncel
- olarak yapmaktayız.

- İster günlük , ister haftalık , ister aylık olarak Raporlarla seo hizmeti vermekteyiz.

ÜCRETİ YÜKSEK VE SEO ÇALIŞMASI YAPILIYOR DİYE BAKMAYAN SİTE SAHİPLERİ ;

- SEO işinde çok uçuk saçık rakamlar dolanmaktadır. Bunları bizzat inceleyerek görmüş bulunmaktayım. Birde Seo paketlerinde indirim gibi,
- 2 aylık öde 100 tL indirip gibi sosyal göz boyama yollarından kaçınılmasından yanayım. SEO yapan bir kişi sitenizin webini güncel tutarak,
- Emeğinin karşılığını elbet ister.

- ÜCRETLERİMİZ : GÜNLÜK MAKALE, DIŞ SEO, İÇ SEO, TOPLİNK, OKUNABİLİRLİK VE MAKALE SEO ÇALIŞMASI : 175 TL SON FİYATTIR.

- Adım : Emre
- İrtibat :

*_* : Herkeze iyi İFler dilerim, Dolandıcılardan uzak durmalarını isterim, Kolay gelsin hakkımızda hayırlısı ne ise olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver