Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2018, 19:46   #30
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merhabalar ben Kiana.

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hoş geldin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], forumun yaş ortalamasını dengelemek için yaptığın bu fedakarlığı unutmayacağız. En güzel yaşında buraya üye olarak umarım pişman olmazsın ahah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabii şaka yapıyorum-çok şakacı bir ablayım ben-, bak abilerin ablaların hepsi reşit oluşlarını burada kutladılar, kestane şekeri gibi güzel ve keyifli vakit geçirmen dileğiyle. Keyifli vakit rehberi için profilime beklerim, forumda aktif olma rehberi için de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablanı ziyaret edebilirsin ama onun aktif olma şeklini örnek alma.
Gençsin sen, o kadar konu açamazsın.

Ya varya gozunuzr dizinize dursun hatun konu felan actigim yok sesim gitim cikmiyor anlik uzun sure girmedigim patlamasini yasamistim geldi gecti hahahah cok ayip kiskanmayin beni (((((((: benim kadar acma konusu uzun hikaye olabilir ? hayati kitap yaparim kapak edecek birilerini ariyorum melegim hdhdhdhfhfhdhdhfhfhhdj seni kucukende seviyordum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? Ben yaslandin mi yavrum onu anlamadim (((((((: yoksam yok ? Bende foruma ilk geldigim zamanlar cok citir bisidim varya bakan bir daha donup bakiyordu hahahah (((: vay be.

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver