Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2018, 15:40   #20
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: Sizce Dünya düz mü yoksa yuvarlak mı?

esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Düz dünya ile ilgili ayet mi var ? Din benim teorime engel değil, bilakis besleyen onlarca ayet okudum.Bunu farklı da yorumlayanlar vardır. Ama net olan şey Kuran, dünya yuvarlak demez.Hatta ileri gideyim Dünya'nın dışına çıkılamayacağından bahseder nasaya gerek bile yok. 69 Yılında ay'a çıkan dümbük 2020 li yıllarda çıkamıyor. Neremizle gülelim? Hoş antartika içinde durum aynı bilemiyorlar, sadece uyduruyorlar.

Yanılıyorsunuz. O okuduğunuz ayetlerin hangisini olduğunu biliyorum. Ben de bu kısmını yeterince okudum.
Kur'an da dünyamız deve kuşu yumurtasına benzetilir hatta,bu çoğu kişinin bildiği bir durum.
''Dağları yerinde donmuş gibi durur görürsün, oysa onlar bulutlar gibi geçerler. '' tarzı bir ayet daha vardı burada da zaten dünyanın dönüşü de kanıtlamış oluruz din konusunda bakarsak.
Bilime gelirsek, ay'a çıkma olayı yalan vs saçma sapan fikirler.
Bilmem kaç senedir aya çıkılmıyor diyorsun bunun çeşitli sebepleri olduğunu zaten biliyorsunuz aslında,soğuk savaş dönemi denildi aya çıkarken yapılan harcamalar söylendi vs.
Adamlar diyor mesela bayrak nasıl dalgalanıyor ya orada değil mi? o kadar komik bir olay ki bu,bayrağın enine doğru olan teli göremeyecek kadar komik çünkü bahane bulmak isteyen bir insanın gözünün içine soksan da her şeyi yalanlamaya devam edecektir.
Biz bunu bilimle açıkladık,dinle açıkladık ne yapalım başka?
Uçaklara da mı binmediniz hiç? Dünya düz olsaydı aynı seyirde giden bir uçak sonradan bir kutuplara ulaşmış olmaz mıydı? Düz olduğuna inananların dediğine göre dünyanın uç kısımları buz içerisindeydi çünkü. Eee öyle bir şey de yok? Uçak hiç durmadan gitse dünyanın etrafında dönmez mi? Döner.
Zaman dilimlerinin farklılığı da bunu kanıtlar.
Yaşanılan şeylerle anlatıyorum yok,bilimle anlatıyorum yok,hadi bi de kur'ana girelim yok komik olmaya başladı bence tamamen inatlaşmaya girdi olay şu belli partiye tapan koyunlar gibi oldu.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver