Cevap: Eski Çalışma Arkadaşımız PauL'un Annesi Vefat Etmiştir
Saygıdeğer, Değerli IRFORUMLARI.NET Ailesi; Evet malesef 14.05.2018 Pazartesi 11:53 te uzun süredir yoğun bakımda mücadele veren annemi kaybettik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu üzüntünün ve bu acının bir tarifi asla ve asla anlatılması çok zor..Anlatmaya kalksam ne kelimelerim yeter nede bunu anlatabilecek bir nefes..İnsanın başına gelmeeycen bazı şeyleri anlamak çok zor ve böyle bir durumda toparlanmak ne kadar zor bilemezsiniz..Gözlerimde yaş kalmadı desem yeridir kalbimin acıdan attığının bile farkında değilim bugün buraya giriş yaptım ve böyle bir konuyla karşılaştığımda inanın gözlerimden akan yaşlarının ne kadar çok olduğunu size hissettirmek isterdim..Yıllardır burada birlikte hizmet verdiğimiz yeri geldi kavga ettiğimiz yeri geldiğinde en güzel anlarını yaşadığımız herkezin böyle bir konuya mesaj yazıp dua etmesi canıma can katmıştır.. Allah Hepinizden Razı Olsun..Allah Ailenize Sağlık Huzur Mutluluk Versin.. Düşünceleriniz Dualarınız ve Mesajlarınız Çok Çok Teşekkür Ediyorum.. |