Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2018, 14:34   #3639
Togepi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Ay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simdi ben ölmüşüm tamam mi askkjgk mezarimin uzerine kurekle toprak atiyorum.. Arada kurekle merazin üzerindeki topraga vurarak düzenliyorum! Lan, simetri hastaligimi mezarda bile devam ediyor. Tovbe tanrim!

Yalniz dikkatimi ceken bir sey oldu. askjhg mezarimin hemen yaninda bir tane daha mezar vardi. Rüyacigim bu kadar. Hadi yorumla..

Şimdi sana çok basit bir dille anlatacağım ; rüyada kendini ölmüş olarak görmüş olman ibadetlerini az yerine getiriyor olman demek. -bunu ben demiyorum tabirler diyor- sen bir de kendini gömüşsün bebeğim durum bayağı vahim. dfljdfkg üzerine yanında bir mezar daha -ki o kesin benim- bu da demek oluyor ki günahlarına beni de alet etmişsin ya da edeceksin. Öbür dünya da şahit diye çağırma allahım ben masumum. sdfjf

Exilium Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
90,80... Diye girince birden heyecan yaptım yahu :$ güzel güzel bende severim özellikle 90lar bayılırım, arabesk konusunda azıcık ekşiyim bir kaç parça var ama severim, benim önereceğim müzikleri çok seveceksin..

Elbette, arabesk dinlemenin de bir adabı var, her ''ben arabeskçiyim'' diyen dinlenmez. O halde en kısa zaman da bekliyorum bir kaç öneri.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver