Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2018, 12:06   #1
Çevrimdışı
oMeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adana'da 7 kadını evlilik vaadiyle dolandırdı




Adana’da, kendini kamu görevlisi olarak tanıtıp 7 kadını evlilik vaadiyle dolandırmaktan 37 yıl 6 ay hapis cezası alan firari yakalandı.

Adana'da yaşayan Ramazan Ç. hakkında, 7 ayrı kadına kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp onları evlilik vaadiyle dolandırmaktan dava açıldı.

37 YIL 6 HAPİS VERİLDİ
Ceyhan Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık Ramazan Ç., 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme kararından sonra şahıs hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri firari hükümlüyü yakalamak için çalışma başlattı.


EVİNDE YAKALANDI
Polis, şahsın merkez Seyhan ilçesi, 2000 Evler Mahallesi’ndeki yaşadığı evi tespit etti. Ramazan Ç., evden çıktıktan sonra kaldırımda yürürken yakalandı.
Ramazan Ç., adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





alıntı

__________________
Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..






Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan