@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin de dogum gunun kutlu olsun canim. madem en son kutlayamiyoruz, biz de baslik altinda birbirimizin dogum gununu kutlayalim adskjkjsd. mod. arkadaslar konuyu sabitleyebilirlerse sevinirim, herkesi, sevdiklerinin dogum gununu bu baslik altinda kutlamaya davet ediyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz de boyle seviyoruz bu hayati napalim. kutlamalar, partilemeler, konserler, imagine dragonslar.....
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. konuyu yonetim de benimsedi herhalde, normalde kilitliyorlar konuyu di mi? bir kez daha iyi ki dogdun o zaman!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cum seni de unutmadim tatlim, dogum gununu bir tiramisuyla kutlayalim.
ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizlerin de dogum gunu kutlu olsun canlarim. peki tum tanidiklarimi tek bir mesajda etiketleme cabam?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hepinizi opuyorum.