|
NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
En sona ben kaldım iyi mi :/
Doğum günü geçti de doğum ayını kutlayayım Meloşum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet yeni yaşını kutlayayım bir de ^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile anlaştık ben en son kutlayacaktım ama baktım peşime kutlayanlar olmuş sen benim yerime en sonu süsle dedi tamam dedim anlaştık o yüzden buradayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi ki doğdun Cansu’yum tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere seni çok seviyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep böyle güzel olsun hayatın hep böyle güzel baksınlar sana sende hep böyle güzel bakasın bize Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Mayıs uzun canlarım, son kutlamak için hala önümüzde zaman var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hem ilklerden hem de sondan kutlayan olarak tabii ki yerin bir başka Narçom :* iyi ki senin gibi birini tanımışım, güzel bakan, güzel düşünen, güzel insanlarla nice güzel yıllarım olur umarım. Bir sürü kalp.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.