|
Gurkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu senelerde illa ki güzeldir. 1 2 sene öncesi inanılmazdı ; Neostream'in founder olduğu seneler. uzun zamandır girmiyorum mircturk konusu açılınca bi dürtü mü geliyor anlamadım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. irc değil mircturk HELP özleniyor be kardeşim.
|
#Gurkan Aynen öyleydi , Heleki HELP Deparrmanindaki muhabettin tadi tuzu şuan hiç bir sunucuda yok, Oda tarihe adini yazdirdi gitti : )
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:30 -->-> Daha önceki mesaj 23:28 --
|
Gurkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bu senelerde illa ki güzeldir. 1 2 sene öncesi inanılmazdı ; Neostream'in founder olduğu seneler. uzun zamandır girmiyorum mircturk konusu açılınca bi dürtü mü geliyor anlamadım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. irc değil mircturk HELP özleniyor be kardeşim.
|
Yaslandik artik olm birak Şu Helper Founderliği emekliye ayril
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.