Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2018, 16:09   #9
oMeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Furkan Vakfı, Yoksullara Dağıtmak İçin Topladığı Kurbanları Sucuk Yapıp Milyonlar Kazanmış

ßigün Cuma namazında Hoca Vaaz Veriyordu, Şöyle ßişey demişti Hiç unutmam. Ankarada Okurken Arkadaşların ısrarı üzerine ßir Cemaat Sohbetine Gittim Dedi Gittiğime Gördüğüme Pişman oldum dedi. Sohbt ßaşladı yok Efendim ßilmem X Efendimiz şöyle demiş x efendimiz bunu demiş x efendimiz Şunu ßuyuruyor. Sonra X Efendinin Kitapları herkesin elinde ßanada Getirdiler verdiler vs vs. Ulan Dedim kendi kendime ßizim Dinimiz İslam. tek Kitabımız Kuran. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav). Ama Orda Kimse ßunlardan ßahsetmiyor Varsa yoksa Günümüzdeki X efendiler..Gerçektende Doğru diyordu Hoca Çünkü ßi kaç arkadaştan daha ßuna ßenzer Şeyler işitmiştim. Neyse Cemaate Karşı bi insanım yıllardırda Söylerim. Cemaat Camide olur Namazını kılar kuran ının okur Sonra evine Çocuklarının içine gidip Doğru Şeyler Anlatır. Hiç olmazsa Beynini karıştıracak ßişey duymamıştır. Hiç olmazsa ßirilerinin yüzünden Ona ßuna Gelin yardım edin kurban kesecez Kestiğiniz kurban derisini Garibanlara gönderecez!!! Vs Vs..Daha Çok Şey Söylenirde Adabım El Vermez.!

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver