Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2018, 15:07   #21
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * Melodram

Enchanting Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
biliyorsunuz her sene ilk kutlayan ben oluyorum, bu sene "en son ben kutlayacagim!" triplerine girdim ama yazanlar bitmiyor ki gelip kutlayayim, kizimiz oyle populer. eh artik bu posttan sonra da bir zahmet yazmasin yani kimse! sdksdsk zaten ben sadece dogdugu gun degil, boyle bir insan hayatimda var oldugu icin bunu her gun kutlayabilirim orasi ayri.

hic suphesiz bu forumda tanimaktan en keyif aldigim insanlarin basinda geliyor cansu, kendisi harika bir arkadas, samimi bir dost ama her seyden once muhtesem bir insan. eglenceli, keyifli taraflarini zaten soylemiyorum, herkesce malum. tanisaniz siz de cok seversiniz ama gerek var mi? hayir yok ahaha.

yeni yasin tum guzellikleri de beraberinde getirsin canim benim, iyi ki dogdun, iyi ki varsin.

Son kutlaman benim için çok önemliydi gerçekten, ilk kutla kutla nereye kadar...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Artık her günün sonunda bir kutlama bekliyorum madem her gün kutlamak lazımmış, kuru kuru da kutlamazsan sevinirim ahaha.
Kendi kendime yazmış da kendime cevap veriyormuşum gibi hissettim, neden? Çünkü ne düşünüyorsan bende aynısını düşünüyorum kendim için shsgd. Kendim yazsam bu kadar yazamam gerçi. Hiç şüphesiz her sene bunu kutlayanlar arasında olmasından çok çok çok mutlu olduğum bir insan kendisi, bizi tebrik ediyorum. İstikrar sürsün, çok teşekkürler canikom. Kalpler falan atıyorum bir de unutmadan linki atayım.

Seviliyorsun. <3

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver