Hepinize teker teker teşekkür ederim ki ettim yani, güne bir tane bildirimle başlayıp mutlu olun istedim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Herkesin içinde bulunduğu yaşı ya da girecek olduğunu dilediği gibi yaşayabileceği bir yıldır umarım 2018.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana komik bir şey anlatıcam, dün dansöz bana asıldı... gerisini anlatmak bile istemiyorum, neden ben?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mayıslara da eylüllere de annelere de babalara da selam olsun, yaşlandık yaşlandık korkma. Saçımdaki beyazları kapatamadan mum üfledim hoş olmadı ahaha, cansın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] detox metox yok, yakıyorum gemileri getirin pastaları... :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevabımı yazdım ama adetmiş buradan da yazalım, şu an bi "senin canını yerim bee" diye yükseldim. Seni seviyorum, yaza düğünümüz olurdu ama çok sıcak diye Ekim'e erteleyelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. duygusallaşmak yasaaakk.
Tekrardan teşekkürler sevgili IF ailesi.
Imagine Dragons konser biletinin erken satışını kaçırmış Melonuz için bir güzellik yapmak isterseniz online üyeler 1 TL bağışta bulunarak beni konsere gönderebilir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
#MeloyazPMyolla