Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2018, 15:22   #12
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fatih Portakal'dan emekliye ikramiye müjdesine sert tepki

esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fatih Portakal gibiler aksini zaten söyleyemezler. Söyledikleri anda Fox TV’nin de sahibi olan Murdoch İsrail’e yaptığı bağlılık yemininin bir anlamı kalmaz.Tarafsız medya , köşe yazarı, genel yayın yönetmeni aldatmaca'dan ibarettir.Hoş bu bu adamları ciddiye alınır bir yanları da olmasa bile toplum üzerinde yorumlardan da anlaşılacağı üzere etki edebiliyorlar.

Ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Azizim, köpeğinin adı için üzüntülerimi belirtmek isterim. 'Arap'' adı nedir yahu? Birleri de köpeğine Türk kürt v.s ismi de takabilir. Böyle şeylere dikkat etmeni salık veriyorum acizane.

Fox TV ve haber spikerlerini izlemiş olsaydınız yeri geldiğinde ABD'yede İsrail'e de tepki koyup hatta dalgaya aldığı haberleri görürdünüz. Türkiye'de ulusal kanal olarak tarafsız kalan tek tv kanalıdır.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Köpeğimin ismiyle ne alakası var Türk - Kürt yakıştırması? Köpeğimin ismi bir ırka atfedilen isim değildir. Arabları seviyor musun diye sorsan. Hayır sevmiyorum derim. Ama bir ırkın ismini hayvana koyacak kadar düşüncesiz değilim.

Bu arada bilgi sahibi olmanız açısından yazıyorum. Yanlış düşündüğünüz gibi ırkın adını da yanlış biliyorsunuz. Arap değil Arab'dır. Bizim Türkçe'de malesef Arap olarak yanlış adlandırılmıştır. O ırka sorsanız kendilerine Arap demezler Arab derler.

Resim görünmüyorsa; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dinimiz İslam'da iftira çok büyük günahlar arasındadır hatırlatmak isterim. Doğruluğunu bilmediğiniz şeyleri bu şekilde net konuşmamak gerekir. Dini konularında hassas insanların en çok yaptığı şeylerden biri bu. O yüzden çok şaşırıyorum sizlerin bu tavırlarına. Aklımda da şüphe doğuyor açıkası.

Ayrıca haberi okumadan yorum yapmayın. Tepki koyduğu şey desteklememesi değil, başka bir şeyden dolayı tepki veriyor. Bu verilenleri lütuf olarak görmeyin diyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver