Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2018, 00:17   #8
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fatih Portakal'dan emekliye ikramiye müjdesine sert tepki

BuYuCu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
7 Haziran 2015 Secımlerınde Muhalefet partılerı emeklıye Bır maas ıkramıye vereceğiz derken . Basta O donem Hukumetde olan ve şuankı Mevcut hukumet

Aynen şunu demişti.

Kımın Parasını Kıme Verıyorsunuz.
Bekara Kari Bosamak

Ve buna benzer Sözler edilmişti. Sanırım Anketler Kötü gelıyor 2018 seçimlerinin Çantada keklık olmadiğinı gorenler Balonları patlamaya basladılar. 45 dakıkada basbakan değiştirenler 3 Saatde Mılletvekili maaslarına zam yapanlari emeklılerı dusunmelerı emin olun benı duygusalliğa bağladi.

Yorumunuz içindeki bir husus dışında hepsine katılıyorum. Katılmadığım taraf, ayırım yapmadan 550 milletvekilinin hepside aynı kafadadır. Milletin vekili olarak meclise giriyorlar. Ancak kendi ceplerini düşünüyorlar.

Yanlışsam düzeltin. Milletvekili maaş zamlarını hepside onayladı. Asgari ücrete veya memura gelince zam yok. O maaşı hak ettiklerini düşünmüyorum. Benim köpeğim Arap'a 5 ver dediğimde bile patisini kaldırıyor. Bunlarında benim Arap'tan farkı yok. Kaldır deyince kaldırıyor, indir deyince indiriyorlar. Bunun için astronomik maaşlar alıyor adamlar.

Cumhurbaşkanı olsam ilk icraatım milletvekili maaşlarını öğretmenlerin maaşından daha düşük tutardım. Böylece yamyamlardan ziyade gerçek yöneticiler seçilebilirdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet