Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN
| Mara Nickli Üyeden Alıntı
| * Bu hayatta yapmayı en çok sevdiğin şey nedir? * Bir insanın kendi içinde(karakterinde) oturtabileceği, geliştirebileceği en önemli değer/kavram nedir? * 5yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığın bir hayalin var mı? Varsa nedir? * Bu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamasak da mı saklasak? -sarımsak önemli- | - Ayaklarımı uzatarak tüm gün belgesel izlemek.
- Benim neznimde en önemli değer/kavram saygıdır.
- Okul beni bitirmeden ben okulu bitirmeyi planlıyorum.
- Yoğurt sarımsaksız yoğurt değildir aşağı mahallenin sakinleri her ne kadar sarımsağı sevmese de biz yukarı mahalle sakinleri olarak yoğurdu sarımsaklayarak saklarız. Sarımsağın mucizevi formülü, 5 kg sarımsak 5 TL yani özetle sarımsaksız saklamak yasalara aykırıdır.
| esekherif Nickli Üyeden Alıntı
|
Avrupa birliğine girmemiz için neler yapmalıyız ? Son olarak bizden ne istiyorsun?
| - Buradan Avrupa birliğine çok net bir mesaj vermek istiyorum. " Eeeeeeyyyyyy Avrupa birliği sen kimsin yaaaaaaa? Kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez!" bu bilgiler ışığında Avrupa birliği israil'dir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canının sağlığını istiyorum
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |