Dj Röportaj: Askin (Bunalim Fm)
Merhaba Saygıdeğer IRCForumlari.Net kullanıcıları; DJ Röportaj serimize Mobiloda.Net bünyesinde bulunan "Bunalim FM" DJ'i Askin ile devam ediyoruz. Sanem> Merhaba Askin nasılsın? Askin> Merhaba Sanem
Teşekkür ederim iyilik güzellik sen nasılsın? Sanem> teşekkür ederim bende iyiyim. Sanem> Benle röportaj yapmayı kabul ettiğin için IRCForumlari.Net adına sana teşekkür ederim. Sanem> Askin, kimdir? Kendinden biraz bahseder misin? Askin> Elbette Askin> İsmim Aşkın 1987 Eskişehir doğumluyum. Antalya'da ikamet ediyorum. Askin> Teknoloji Aletleri ve cep telefonu teknik servis satışı yapıyorum Askin> Eğitim durumum üniversite mezunuyum Afyon Kocatepe Ahmet Necdet Sezer Kampusü işletme bitirdim. Askin> Daha henüz bekarım. Askin> İki Kardeşiz bir tane abim var Sanem> Askin, kendine ayırdıgı bir gün içerisinde neler yapar, nelerden hoşlanır? Askin> Hafta içleri genelde çalışıyor olduğum için sadece akşamları kendime vakit ayırabiliyorum. Askin> Akşamları vakit ayırdığımda ise genellikle evde yorgunluğumu atıyorum. Askin> kimi zaman sohbet platformlarına girip vakit geçiriyorum. Askin> bazen ise sohbet platformlarında radyo yayını almaktan keyif alıyorum mütevazi bir yayıncılık yapıyorum. Askin> Kimi zaman ise online oyun hastalığı olduğu için kendimi oyuna bırakıyorum. Askin> Hafta sonları ise Askin> Sabahları dışarda kahvaltı yapmayı sevdiğim için dışarıya çıkıyorum. Askin> bazı zamanlar arkadaşlarımla vakit geçiyorum Askin> bazen ise sahile balık tutmaya gidip kafamı dinliyorum. Sanem>Peki, radyoculuğa nasıl başladın? Askin> radyoculağa başlama çok uzun yıllar önce oldu aslında. Askin> 2005-2006 yıllarıdı sanırım pek hatırlamıyorum sanal platrforma başlama zamanımdı. Askin> ilk önce tabiki acemi bir kullanıcı user'dım yavaş yavaş önce sohbet etmeyi sonra ise radyo shotcust olarak öğrendim Sam o zamanlar pek yaygın değildi Askin> bir yıl kadar sanal platformda dj'lik yaptım. Askin> Sonra bir sunucu kurup daha da iletlettim. Askin> bu şekilde başlamış buludum. Sanem> Bizlere yaptıgın programlarin içeriginden biraz bahsedermisin? Askin> Yaptığım programlar aslında biraz bana özgü diyebilirim. Askin> kendimce yorum katıp sadece müzik ile değilde herkesi bir şekilde dinlemeye davet etmek gibi bir takım sorular sorduğum oluyor dinliyicilere Askin> ve bu şekilde daha çok katılım olduğu için daha keyif alıyorum. Askin> dinliyicilerle beraber mikrafonda olduğum zaman bambaşka bir tat veriyor bana yayın yapmak Askin> bende az yorum katarak, kişiyi seç şarkını göndereyim formatı uyguladım diyebiliriz. Askin> bende az yorum katarak, kişiyi seç şarkını göndereyim formatı uyguladım diyebiliriz. Askin> hem merak içerisinde hangi şarkı bana gelecek olan diye bekliyorlar hemde daha da keyif alıyorlar. Askin> bende uzun zamandır bu şekilde yayın formatı uyguluyorum. Askin> Aşırı Arabesk şarkılara oldukça yer vermemeye çalışıyorum ki keyif almak için gelen insanlarla dolu bir sohbet platformu baymak istemediğimden. Askin> daha çok hareketli yabancı pop ve slov şekilde devam ediyorum. Askin> her zaman olmasa bile arada bir Türkü gecesi de yaptığım oluyor tabi. Askin> İnsan Türküsüzde yapamaz Sanem> evet türküsüz olur mu? Hiç katılıyorum sana bu konuda. Sanem> Peki her yayınında mutlaka dinleyicilerine soruyorsun issiz bir adaya düşsen yanına alacagınız 4 şey nedir? Aynı şeyi ben sana soruyorum o halde ıssız bir adaya düşsen yanına alacagın 5 şey ne olurdu? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Askin> Her yayında olmasa da genelde sorduğum bir sorudur. Lakin 5 şey nedir diye sormuyorum tabiki. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanem> ben bır fazla sordum daha fazla secenegin olsun dıye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Askin> Hadi sizin sorduğunuz şekilde cevap verelim madem. Askin> ikinci olarak koca bir varil kahve ve su alırdım. Askin> Olta mı alırdım aç kalmamak için tabiki Askin> dördüncüsü ise güneş gözlüklerimi alırdım Askin> ve son olarak ise bir sazım bir gitarım derdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanem> peki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanem> Yayında iken basına gelen güzel bir anını bizimle paylaşırmsın? Askin> Aslında çok güzel şeyler yaşıyorum yayınlarımda. Askin> konuklarımız olsun dinliyicilerimiz olsun. Askin> Ben bir tanesini ve en güzelini anlatayım. Askin> Sevdiğim kişiye ilk şarkı gönderişim olmuştu ve o gönderdiğim şarkı bize öyle çok yakıştı ki sadece bizim için aradan seçilmiş yapılmış bir şarkıydı. Askin> En güzel anımda benim için bu sanırım çünkü çalarken ve dinlerken o verdiği mutluluk çok güzeldi. Sanem> Okuyucularımız şuan acaba o şarkı ve şarkıcı kim diye merak edebilirler, istersen onlarlada hangi şarkı ve şarkıcı oldugunu paylaşabilir misin? Askin> Onu paylaşmayalım, yolları düşerde gelirseler eğer yayınımı dinlerken, öğrenmeleri daha güzel olur diye düşünüyorum. Sanem> Seni dinlemek isteyenler için nerede yayın aldıgınıda paylaşalım dilersen okuyucularımız ile Askin> tabiki de mobiloda.net bünyesinde bunalim.fm' de yayın alıyorum. Herkesi beklerim. Sanem> Askin yıllardır Irc'de radyocu olarak çalışıyorsun, hangi sunucu ve radyolarda görev aldıgını ögrenebilir miyiz? Askin> Elbette çok eski sunucularda yayın aldıklarım oldu. muhabbetdunyası, sohbetcinesil, cafetutku, soyle, geveze, dostfm, muhabbet, sohbetburada, mobilfm, gencnesil Askin> Daha önce yayın aldığım aklımda kalan yerler bunlar efendim. Sanem> Güzel dolu dolu bir geçmiş başarılarının devamını diliyorum Askin>Teşekkür ederim Sanem Sanem> Askin bana zaman ayırdıgın ve sorularıma verdiğin içten cevaplar için teşekkür ederim. Dilersen söyleşimize son verirken senden son sözleri alalım Askin> Benimle Röportaj yaptığınız için IRCForumlari.Net ailesine çok teşekkür ederim. |